Verpan lancerer VP Globen i ny sommerlig nuance – Warm Peach

6. april 2021
Verpan lancerer VP Globen i ny sommerlig nuance – Warm Peach
Siden Verner Panton i 1969 designede VP Globen, har udvalget af farver udvikles sig. Den klare akrylskal fås i dag med indvendige reflektorer i originale farver, varm messing eller hvid. I april 2021 lancerer Verpan en ny version, med skærme der er hvide og ferskenfarvede.

VP Globen har et klassisk og alsidigt design, der gør indtryk uanset hvor man placerer den. Med en diameter på 40 centimeter, kan pendlen anvendes over spisebordet, såvel som receptionen eller hallen. De hvide skærme tilfører designet en ekstra elegance og lethed, der giver et skulpturel udtryk i enhver indretning.

Designer: Verner Panton

Den danske designer er kendt for hans ønske om at opleve og udforske verden, gennem rejser til forskellige steder og kulturer. Det var et af hans favorit rejsemål; Venedig i Italien, der inspirerede ham til hans mest anerkendte lysdesign; VP Globen. Ligesom designet, er den varme fersken-farve inspireret herfra, hvor facaderne ofte har en nuance af den sommerlige farve. Den passer desuden perfekt ind i tidens tendenser, mens den giver udtrykket et strejf af sommer.

Se Verner Panton Globe ø40 warm peach her