MUUTO Rime Væglampe – Nordens lys i naturens former

12. april 2021
MUUTO Rime Væglampe – Nordens lys i naturens former
Muuto lancerer den smukke Rime væglampe, som er en ny fortolkning af Rime Pendlen, der er både klassisk, elegant og moderne i udtrykket.

Gennem den semitransparente glassfære bølger det varme og rolige lys. Lampen indfanger de unikke nordiske nuancer af morgenlyset, der afspejles i den tidlige rimfrost. Den nordiske natur har også inspireret til lampens udformning. Den mundblæste opalkuppel hænger fra den stærke arm, som det modne agern fra egens friske gren. Således har danske Muuto, der på finsk betyder ”nyt perspektiv”, igen levet op til sit navn med dette lækre nye perspektiv på skandinavisk minimalisme. Ved at blande det naturlige og organiske med det syntetiske opstår et unikt udtryk, der virker velkendt og samtidigt frisk og spændende.

Lampeglasset er sandblæst, mens armen er af pulverlakeret aluminium. Dette giver tilsammen et ekstra raffineret udseende og det karakteristiske skandinaviske look. De simple elegante linjer signalerer utvetydigt tilliden til den solide funktionalitet og det tidløse design. Lampen er utrolig alsidig og kan indpasses overalt i både det moderne og det klassiske lokale. Endvidere kan lyset dæmpes, så lampen kan tilpasses både hyggelige stunder i stuen eller familiemiddag i køkkenet. Uanset hvor vil en Rime væglampe ligesom Rime Pendel stråle af selvsikker nordisk stil og skandinavisk elegance.

Lampen kommer i flere spændende farver, der hver indkapsler deres aspekt af nordens naturrigdom. Fra sommerens varme og livlige orange til den kølige og stilede vinterhvide. Fælles er det smukke glaskuppel, der elegant trodser tyngdekraften, mens den beriger rummet med sit blide nordlys. Ønsker man derfor et stærkt skandinavisk look, der kan og vil lidt mere, så er en Muuto lampe svær at komme uden om og en Rime væglampe et oplagt valg.

Nyd Rime væglampen eller Rime Pendel i alle de flotte farver og spændende størrelser her