Åh Zuzana – smukke Arcchio væglamper i skønneste Bauhaus stil.  

11. maj 2021
Åh Zuzana – smukke Arcchio væglamper i skønneste Bauhaus stil.
Som den gamle sang siger, så får man næsten lyst til at fri, når man ser den smukke nye Zuzana væglampe fra tyske Arcchio. Vi er derfor også stolte over at kunne præsentere denne serie af praktiske og flotte væglamper. Den kubistiske væglampe er kendetegnet ved de rene enkle linjer og simple farver, der spiller nydeligt op til en minimalistisk indretning. Filosofien bag designet er, at formen skal følge den indendørs væglampes funktion; at sprede et behageligt og varmt lys omkring sig. Derfor er lamperne både åbne i toppen og bunden, så udnyttelsen af det herlige lys maksimeres.


Zuzana kommer i både sort og hvid farve og med et kubisk eller buet frontparti. Fællesnævneren for begge designs er den høje grad af kvalitet og håndværksmæssig kunnen, der ligger bag. At funktionaliteten er sat i højsædet ses tydeligt af den smarte skiftemekanisme, der tillader variation i lyskildernes bredde både foroven og forneden. Lampernes udtryk kan således gøres harmonisk med matchende bredde øverst og nederst, men også mere dynamisk med kombinationen af en smal og en bred lysudsendelse. Denne fleksibilitet giver den heldige ejer mulighed for at tilpasse lysudtrykket til deres personlige præference.


Sammen med de lækre varmhvide stråler skinner den skandinaviske stil ligeledes ud af disse væglamper. De har hverken brug for skrappe farver eller kringlede kurver for at gøre sig positivt bemærket. Det simple skandinaviske design taler sit tydelig sprog om den selvtillid til funktionaliteten, der ligger bag de kubiske væglamper. Både entréen, stuen og gangen vil pryde disse flotte væglamper, der vil give ethvert lokale det afgørende touch af stilmæssig selvsikkerhed.

Se Zuzana og alle Acchios andre flotte væglamper her