Flere farver til flotte former – Passepartout Væg-og Loftlampe udkommer i bronzed brass

22. juni 2021
Flere farver til flotte former – Passepartout Væg-og Loftlampe udkommer i bronzed brass
Med sin nye bronzed brass metalnuance opstår en hidtil uset grad af harmoni mellem form og farve i den minimalistiske Passepartout væg-og loftslampe fra danske &Tradition. Lampens navn hentyder til den tynde plads af papir, der indsættes i en billedramme mellem glas og motiv og som henleder ekstra opmærksomhed på motivet, uden selv at distrahere øjet. På samme kan Passepartout lampens smukke enkle design især med de nye mere dæmpede farve toner let og elegant indpasses, så øjet først og fremmest drages til det smukke lys og hvad end, der måtte have fornøjelsen af at svælge sig i samme. Når først lysets kilde åbenbares vil denne dog ingenlunde skulle stå i skyggen for mere voluminøse lamper. Den enkle silhuet stråler af dybtliggende stilmæssig selvtillid.

Den lækre Passepartout kommer fra spanske Jamie Hayon. Hayon, der blev født i Madrid i 1974, voksede op i et Spanien, der efter diktatoren Francisco Francos død, blev revet ind i en malstrøm af indtil da undertrygt og stækket dynamik og kreativitet. De store følelser og den humoristiske frihed har derfor altid været nøgleord for ham. Denne designfilosofi præger ikke mindst Passepartout lampen, hvis lækre lys kan vække ethvert lokales visuelle ånd til live med et sensationelt touch af vitalitet og energi.  

Særligt i det moderne hjem vil en Passepartout i den nye kølige bronzed brass tage sig flot ud på både loft og væg. Lampen kommer i tre forskellige former, hvilket giver en masse muligheder for at tilpasse belysningen til lokalets specifikke behov. Derudover giver de varierende former også mulighed for at indpasse lampen i både et stringent look med ensformige lamper på lige linjer eller i frie dynamiske konstellationer med forskellige modeller spredt udover loft og vægge.

Se Passepartout i alle de flotte former og smukke nuancer her