Bring back oh Bring back my bonnie to me – House Doctors’ nye Bring Portable

9. august 2021
Bring back oh Bring back my bonnie to me – House Doctors’ nye Bring Portable
Bring følelsen af nordisk luksus og komfort med dig rundt i hjemmet. House Doctors smukke nye bordlampe kommer helt uden ledning, så den nemt kan bæres med, hvor end behovet for et pålideligt og lækkert lys måtte opstå. Med en House Doctor bordlampe er den legende og kreative tilgang til moderne skandinavisk design ikke til at tage fejl af. Siden 2001 har de tre søskende, der grundlagde House Doctor med ønsket om at tilføje den formelle danske design stil et frisk pust af personlighed, formået at kæmpe sig op blandt Danmarks førende skabere af alt indenfor interiørdesign.

Bring Portable opsummerer nydeligt den kreative energi, der gennemsyrer både hænder og hoveder på den midtjyske virksomhed i Ikast. Den yndefulde kontrast mellem lampens buede top og bund, der balancerer yndefuldt på den smalle lampestang, giver Bring en stærk udtrykskraft. Den spændende blanding af klassisk nordiske minimalistiske linjer med det moderne touch af rå industrialisme gør lampen til en flot tilføjelse i ethvert moderne hjem. Lyskilden sender sine lækre stråler indirekte nedad under lampeskærmen, hvorfra de møder de ventede øje med løftet om mange hyggelige stunder ved skrivebordet, lænestolen og endda på terrassen.

Lampens batteri sikrer i alt fire timers lækkert lys ved fuld intensitet, inden det langsomt begynder at falme og skal genoplades med det medfølgende USB-kabel. Flere timer kan sagtens presses ud af lyskilden ved lavere intensiteter, der kan tilgås via den indbyggede dæmpningsmekanisme. Med en Bring bordlampe i medicinskabet står House Doctor således klar til at tilse selv de værste tilfælde, der uden tvivl straks vil tage sig bedre ud i lyset fra en både praktisk og elegant bordlampe, der stråler af ægte dansk kvalitet.

Se Bring Portable i både klassisk sort og elegant grå her