Senadin Udendørslampe – En minimalistisk Bauhaus perle til indkørsel og have.

20. august 2021
Senadin Udendørslampe – En minimalistisk Bauhaus perle til indkørsel og have.
Er man fan af den tyske Bauhaus stil, så er den nye Senadin Udendørslampe fra tyske Arrchio lige sagen. Indenfor Bauhaus traditionen er et af grundprincipperne foreningen af det funktionelle og æstetisk behagelige. Dette ideal kan siges at have fundet sit klimaks i den sfæriske Senadin udendørslampe, hvis enkle silhuet og monokrome hvide farve gør den til en rendyrket minimalistisk skønhed. Lampen kommer dog først for alvor til sin ret, når solen går på hæld, og det varme lys begynder at bølge ud igennem aftenskumringen som et næsten magisk fe-lys.

Senadin kommer i tre forskellige størrelser, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i anretningen af det perfekte udendørslys. Hver lampe er udstyret med et praktisk jordspyd, der gør det nemt at installere lampen solidt på både plænen, i blomsterbedet eller indkørslen. Dertil kommer et strømkabel på hele tre meter, hvilket giver en stor frihed og fleksibilitet i placeringen og anretningen af den enkelte lyskilde. Særligt opsat i dynamiske mønstre udgør de lækre lamper tilsammen en smuk effekt. Senadin er gjort i et hårdt plastmateriale, og med en kapslingsgrad på IP54 er den modstandsdygtig overfor både regn og rusk.

Hos tyske Arrchio har de siden starten i 2002 haft en ægte passion for den tyske ingeniørkunst, hvilket deres lækre designs altid bærer præg af. Ethvert moderne hjem vil således kunne drag gavn af denne fabelagtige kombination af smuk form og solid funktionalitet. Bliver man den heldige ejer af en eller flere Senadin udendørslamper, er der kun tilbage at se frem til mange gode år i de bløde og behagelige stråler fra en rigtig kvalitetslyskilde.

Hele Senadin serien kan ses i alle de spændende størrelser her