PH 2/2 Question Mark – Louis Poulsen | Limited Edition 2021

1. september 2021
PH 2/2 Question Mark – Louis Poulsen | Limited Edition 2021
Den efterspurgte og ikoniske PH 2/2 spørgsmålstegnet fra Louis Poulsen, kan fra den 1. oktober, indtil den 31. december 2021, købes som en limited Edition. Den karakteristiske bordlampe blev designet af Poul Henningsen i 1931, hvor stellet – ligesom limited udgaven – var fremstillet i messing. Skærmen i opalglas, er naturligvis Poul Henningsens treskærmsystem, som han udtænkte i 1926. Ydersiden af de tre skærme har en smuk blank overflade, men indersiden har en mat sandblæst overflade, for den optimale belysning.

Lampen er tro mod det originale design ned til mindst detalje; den diskrete afbryder nederst på basen, det elegante håndtag midt på stellet, der giver mulighed for at vippe den øverste del af lampen, samt messing finish og lampens størrelse. Lampen blev taget ud af produktion i midten af 1950’erne og kan nu, for første gang siden, igen købes – dog kun i en begrænset periode.

Selvom PH 2/2 Spørgsmålet blev designet for hele 90 år siden, er den fortsat aktuel i indretningen – ikke kun på baggrund af dens status som lampeikon, men også på grund af det gyldne messing, de elegante skærme i opalglas og dens dekorative udseende. Lampen giver desuden den behagelig og blændfri belysning, som Poul Henningsens treskærmsystem er kendt og elsket for.

PH 2/2 Question Mark kan købes her, fra den 1. oktober til og med den 31. december. (kan forudbestilles fra den 1. september 2021)