Nu er den her // Musling Pendlen - kendt fra dansk TV

1. september 2021
Nu er den her // Musling Pendlen - kendt fra dansk TV
Musling er inspireret af naturens skaller og gemmer indeni på sin egen perle; Lyset. Fritz Hansen lancerer nu den smukke Musling Pendel, af designduoen Signe Lund og Isabel Ahm. Sidstnævnte deltog i det danske tv-program; Danmarks næste klassiker, hvor lampen for første gang blev præsenteret. I et samarbejde med Fritz Hansen har du nu mulighed for at købe lampen, der har potentiale til at blive den næste danske klassiker.

Idéen med lampen var at skabe to forskellige situationer; Et generelt lys, der kunne give et diffust og behageligt lys til omgivelserne. Samt et lys, der kunne skabe rum omkring et spisebord. Gennem det semitransparente akryl skinner et blødt lys, men det samtidig reflekteres i lampens buede skærme, hvilket giver et lækkert lys til omgivelserne. Med muligheden for at justerede ned nederste skærm, kan man øge mellemrummet mellem de to skærme, og derved skabe en kegle af lys, der oplyser samlingspunktet omkring spisebordet – uden at det blænder.

Den rene hvide overflade, kombineret med det populære messing, giver lampen et eksklusivt og moderne udtryk. Det tidløse formsprog, der er formet efter lyset og ikke for at være et objekt, skaber en sjov reference til klassisk design og er samtidig helt sin egen.

Se Musling Pendlen her