Ikonisk klassiker i bærbar version – Pantop Portable Bordlampe

25. oktober 2021
Ikonisk klassiker i bærbar version – Pantop Portable Bordlampe
Selv indenfor et felt med så ekstremt stærk konkurrence som danske lys skabere og lampedesignere kan man med go grund regne Verner Panton som én af de helt store. Hans helt særlige blik for hvordan moderne former og farver kunne kobles, så den klassiske danske minimalisme ikke stagnerede, men derimod fik nyt friskt liv var helt unik. Få steder ses denne unikke begavelse bedre end den smukke Pantop bordlampe. Lampens bløde klokkeformede kurve formår både at afbøje lyset, så det breder sig mildt og indirekte, men samtidig behager øjets æstetiske sans. Det retro-moderne look står i dag lige så skarpt, som da det leverede dagens lys i 1980.

Hos Verpan har de nemlig sørget for at udruste det moderne design med al 2020’ernes smarte funktionalitet. Således er Pantop nu gjort bærbar, så den lækre form og funktion nu kan nydes overalt i hjemmet fra sengen til sofaen eller endda på terrassen eller altanen i den lune sommer skumring. Det indbyggede batteri leverer hele syvtimers uafbrudt belysningsglæde, inden der skal genoplades. Dertil kan lampen nu justeres i tre forskellige intensiteter, så lyset altid er tilpasset nøjagtig til lejligheden uanset om det er det klare arbejdslys til mandag morgen eller det blide hyggelys til lørdag aften. Al denne fleksibilitet er pakket ind bag den samme elegante silhuet, som Verner Panton visualiserede i 1980, men med disse moderne opdateringer bevares skaberens modernistiske vision om moderne lamper til moderne hjem.

Pantop portable bordlampen kommer i mange forskellige farver fra de skrappe primære til de mere dæmpede sorte og hvide. Uanset om det er den blege stue der skal have et pust af liv eller det travle skrivebord, der skal have et stimulerende touch af kreativitet, så er en Pantop et oplagt valg, der nu kan nydes overalt og til enhver lejlighed.

Se Pantop Portable Bordlampen i flere forskellige farver her