Mærk månens magi med My Moon fra Seletti!

25. januar 2022
Mærk månens magi med My Moon fra Seletti!
Hvem vil ikke gerne have månen for sig selv? Det spørgsmål spurgte designer, Marcantonio Raimondi Malerba, sig selv, da han samarbejdede med det italienske brand, Seletti, i skabelsen af dette mesterværk. Seletti vil gøre en forskel i indretningen, med hverdagsikoner blandet med kunst, og dermed formidle en vision til kunderne om unik, personlig og sjov livsstil. Her tilføjer Marcantonio også, at forbindelsen mellem mennesker og naturen er hans yndlingstema at realisere, hvor han fortolker denne dynamik samt naturens skønhed. Derfor virker det også naturligt, at han har måtte realisere forholdet mellem manden og månen, som er det eneste himmellegeme, som mennesker har rejst til og landet på.

Frank Sinatra synger ”fly me to the moon”, og mon ikke at vi alle sammen har tænkt, at hvor kunne det være dejligt – og nu kan det faktisk lade sig gøre. I samarbejde med Seletti, har Marcantonio nemlig realiseret det vidunderlige og storslåede design, My Moon, med en stor måne og en alsidig funktionalitet. Udover at fungere som en lyskilde med et varmt, hvidt lys, så er den samtidig også en liggestol med en behagelig komfort. Her kan du både anvende gulvlampen indenfor og udendørs, hvor du kan placere den på terrassen, i den rummelige stue eller på det store soveværelse, for netop at skabe en charmerende og hyggelig atmosfære.

Denne ekstraordinære og betagende lampe fungerer, med sin betydelige størrelse og sit unikke udtryk, både som en behagelig LED lyskilde og i særdeleshed også som et æstetisk element til indretningen. My Moon er et absolut must-have for folk, der sætter pris på innovativt og bemærkelsesværdigt design, og som gerne vil skabe blikfang i deres hjem. Læn dig tilbage i månen, og mærk hvordan at drømmene, magien og romantikken tager over under det varme og indbydende lys.  

Oplev alle Selettis kreative designs her