Ny, lækker lampeserie fra danske Dyberg Larsen!

31. januar 2022
Ny, lækker lampeserie fra danske Dyberg Larsen!
Det nye år er skudt godt i gang hos Dyberg Larsen, og det betyder lanceringen af nye, udsøgte danske designs. Som nye 2022 designs, har det danske brand skabt Easton lampeserie, hvor de fremhæver klassisk nordisk æstetik, på den fineste måde. Tro mod Dyberg Larsens design-DNA, har de nemlig lavet en serie, der tager udgangspunkt i den populære skandinaviske design bevægelse, som er karakteriseret ved minimalisme, rene linjer og funktionalitet kombineret med skønhed, specielt i sort-hvid farver. Her bærer Easton serien stort præg af denne bevægelse, med dens funktionalitet samt enkle og elegante design i sort-hvid.

Den klassiske nordiske æstetik skinner tydeligt igennem, da alle lamperne er lavet af sort metal fra base til top, med en smal struktur og en bred lampeskærm, som giver dem et stilrent og industrielt look, der skaber en smuk og interessant kontrast i enhver indretning. Easton lampeserie består af en gulvlampe, bordlampe og væglampe, så der er mange forskellige brugbare muligheder for unik og personlig indretning. Udover lampernes dekorative funktion, er de også yderst praktiske, og kan justeres i henholdsvis armen, som kan vippes op og ned, og lampehovedet, som kan roteres rundt, så du kan justere lyset helt perfekt efter dit behov og humør.

Grundet lampernes stilfulde og minimalistiske designs, kan de også passe ind i alle indretningsstile, lige fra de moderne, minimalistiske, klassiske til de vintage-inspirerede. Her kan de forskellige modeller anvendes alle steder i hjemmet, som natlampe i soveværelset, som belysning i et gangparti eller som læselampe i hyggekrogen, hvor lampehovedet spreder et smukt og behageligt lys – det er kun din fantasi, der sætter grænser for hvor disse lamper skal pynte og sprede dejligt lys.

Gå på opdagelse i hele Easton serien lige her!