Pao Portable Bordlampe // Unikt design i bærbar udgave

2. marts 2022
Pao Portable Bordlampe // Unikt design i bærbar udgave
Historisk set har vi mennesker haft svært ved at acceptere, at ting skal være begrænset til bare ét sted af en ledning eller et stik. Derfor har vi løbende arbejdet for, at alting skal kunne rejse med os; se bare mobiltelefonen, den bærbare computer, barbermaskinen og nu også de trådløse lamper. Derfor er det også naturligt, at det danske designhus, HAY, har kastet sig over den mest moderne tendens, hvor altid skal være trådløst – de har gjort det før, og nu gør de det så igen med deres nye bærbare version af Pao designet, nemlig Pao Portable bordlampen.

Hos HAY bliver de hver dag inspireret af nutidens realiteter, og de stræber altid efter at skabe alsidige produkter, der kan bruges i ethvert miljø og til ethvert behov – de er derfor dedikeret til at samarbejde med designere fra hele verden, for at efterleve denne ambition. Dette har blandt andet resulteret i den nye Pao Portable, der er designet af den japanske designer Naoto Fukasawa, som har draget inspiration fra mongolske Pao telte, der traditionelt oplyser nattehimlen. Fukusawa har formået at manifestere den samme atmosfæriske varme som de originale Pao telte med denne enestående HAY bordlampe, som bringer den samme magiske belysning og stemning ind i dit hjem.

Denne moderne bordlampe er fremstillet i modstandsdygtigt polycarbonat og har en glat overflade med et højglans finish, som du kan få en række flotte farver, så du få præcis dén lampe, der passer til din boligindretning. Med Pao Portable har Fukasawa udviklet en metode til at skjule den trådløse mekanisme indeni lampeskærmen, hvor han samtidig bruger avanceret LED belysningsteknologi til at optimere lyskildens effektivitet og muligheder. Desuden er LED lyset placeret bag en opal polycarbonat diffuser, som sørger for, at du får en behagelig og blændfri belysning, der samtidig kan dæmpes via en touch step dimmer funktion, sådan at du kan skabe den ønskede belysning og stemning.

Pao har et blødt formsprog og en enkelt æstetik, der gør, at den kan passe ind i alle indretningsstile; lige fra de moderne, traditionelle eller minimalistiske. Her kan du frit flytte rundt på den trådløse bordlampe alt efter hvor du har behov for klart, varmt og hyggeligt lys både indenfor og udendørs. Pao har nemlig en tæthedsgrad på IP44, hvorfor den sagtens kan tåle, at du placerer den udenfor, hvis du ønsker at flytte den hyggelige stemning med ud på terrassen eller altanen.

Se alle de unikke Pao Portable bordlamper her!