Gem lidt sol til det bliver mørkt – se Lindbys mange nye lamper med solceller her!

16. marts 2022
Gem lidt sol til det bliver mørkt – se Lindbys mange nye lamper med solceller her!
Hos Designlite er vi stolte af at præsentere et helt nyt hold solcellelamper fra Lindby! I en kavalkade af forskellige stilarter, typer og materialer har Lindby velsignet os med et hav af nye smarte solcellelamper, der er lige til at montere i haven, i drivhuset, på terrassen eller sågar inde i hjemmet.

Det unge lysfirma Lindby har indtaget lysverden med storm. De producerer alle slags lamper og alle stilarter – og uanset om du er en ung professionel, der til din supermoderne studiolejlighed søger en gulvlampe, der emmer af topmoderne industrielle tendenser, eller du er børnefamilien der netop er flyttet til forstæderne, og nu skal have fyldt både børneværelser, soveværelser, stue og køkken med nordisk minimalisme, så er vi sikre på, at du kan finde netop din lampe i Lindbys enorme sortiment. Fælles for alle deres lamper er dog, at du hos firmaet får samme høje designkvalitet, som du kender fra store legendariske designnavne – men til en brøkdel af prisen.

Kender man i forvejen Lindby, så kender man dem måske for deres store udvalg af gulvlamper. Firmaet har formået at forme flere fortryllende former – og hos Lindbykenderne er der i mellemtiden ej heller tvivl om, at lyseksperterne er verdensmestre i hyggebelysningen til sofahjørner og læsekroge, se bare deres store udvalg her!

Denne gang er det dog udelyset de har kastet sig over, og den innovative røde tråd, som vi kender fra deres øvrige sortiment, er smukt gennemgående i hele udvalget. Mange af deres udelamper findes med solceller – og det er netop de, vi har fokus på her.

Starter vi med spydlamper varierer varianterne helt fra Haukur solcellelampesættet, der er et elegant og minimalistisk sæt, som inkorporerer den klassiske opalkuppel, og til Fanney og Jocob sæt’ne, der i et ultramoderne udtryk fejrer minimalisme gennem funktion over form. Savner du i mellemtid mere hygge i dit spydlampearsenal, så kan vi anbefale den morsomme, hjemlige og lune Feodoria, der er en spydlampe med lyskæde indeni.

Hyggen stopper dog ikke ved spydlamperne, og panorerer vi fokus på bordlamperne, så er det virkeligt her, at Lindby smider de formelle tøjler og kaster sig over den hyggelige belysning. Pedas Solcelle Lampesættet indeholder ti styks imiterede fyrfadslys, der kan gøre grillaftenen så hyggelig og romantisk, at I glemmer at komme ind når mørket falder på. De snedige snydelys er solcelleopladet, og er derfor en ”set and forget” løsning.

I imiteret lys finder vi også Sadiye, Oletta og Soliana, der alle snyder den nysgerrige beskuer til at tro, at du i lanterner har placeret store hvide bloklys. Realiteten er en anden – og det er skæppe skønt, for de selvopladelige solcellelamper passer sig selv, og lyser op i den romantiske aften helt uden brandfare og andet ubehag. Saquir er ligeledes en hyggelig bordlampe, der kan give det lys, der lokker dig til at blive ude lidt længere.

Til sidst bliver vi nød til at tippe hatten mod de smukke Shams solcellelamper, der er som gamle pærer med nye lyskæder indeni. Placer dem på bordet ude på terrassen – eller hæng dem op enten enkeltvist eller i klaser, som kulørte lamper til gade- og standfester i middelhavsområdet. De smukke Shams-lamper vil med garanti agere prikker over samtlige i’er til din kommende havefest.

I Lindbys solcellesortiment findes mange flere lamper – og vi har kun lige skrabet overfladen i hvad, der er et enormt spændende segment. tryk her, for at se samtlige solcellelamper fra Lindby!