En markblomst som ingen andre

23. marts 2022
En markblomst som ingen andre
Glæd dig til en lysoplevelse af de helt store, når Dunja Gulvlampe fra Lucande folder sig ud og indtager rummet med sin rustikke charme.
Lucande er mest kendt for deres holdbare udendørs belysningsmodeller og tidløse designs. I dette tilfælde har man ladet sig inspirere af den store verden udenfor og hentet den ind i hjemmets trygge rammer.

Med sit slanke stel og smukke glasskærm, der åbner sig ud til rummet, minder Dunja om en blomst i fuldt flor. Det rustikke design er en klassisk kombination af skinnende metal og frostet glas samt smukke traditionelle filigransnirkler, der giver lampen et nostalgisk præg. Af denne grund er lampen ideel til dig, der dyrker landhusstilen og ønsker at berige dit hjem med elegante, tidløse kreationer.


Det bedste fra begge verdenerDer er tidspunkter, hvor man ønsker en smuk allroundbelysning, der ubesværet når ud i resten af rummet med et blødt, diffust skær, og andre tidspunkter, der kalder på fokuseret og praktisk belysning, når man skal læse eller nørkler med et stykke håndarbejde. I stedet for at anskaffe to separate lyskilder til at opfylde de forskellige behov, er disse funktioner samlet i Dunja, så man har glæde af lampen til alle tider.
Den øverste lyskilde giver et harmonisk uplight, der spredes ud til alle sider af lampen i et harmonisk, ensartet skær. Samtidig henvendes opmærksomheden på det skønne blomsterinspirerede design, hvor skærmen minder om hvide, lysende kronblade.

Læselampen har en tilsvarende glasskærm i en lidt slankere udgave. Da denne er monteret til en fleksarm, kan lysretningen justeres efter ønske og behov. De to belysningskilder kan betjenes uafhængigt af hinanden via to kontakter på selve stellet.

Sjældent har man set en så funktionel belysningskilde indkapslet i et så smukt og elegant design.
Dunja Gulvlampe kommer både i en elegant sort udgave og i en antik nikkelfarvet version.

Se dem begge her