&Tradition forkæler os med eksklusive lanceringer af et designikon!

23. maj 2022
&Tradition forkæler os med eksklusive lanceringer af et designikon!
2022 har været et helt særligt år for designhuset &Tradition! En af deres mest folkekendte og elskede designere, Arne Jacobsen, ville nemlig være blevet 120 år gammel. I den anledning har de skænket ham en fødselsdagsgave i form af to nye fantastiske varianter af hans ikoniske Bellevue AJ7 Gulvlampe. Bellevue var Jacobsens første design, som han lancerede tilbage i 1929, hvilket blev startskuddet til dansk minimalisme.

I skabelsen af Bellevue designet blev den danske designer og arkitekt kraftigt inspireret af Bauhaus bevægelsen, hvorfor han designede den helt perfekte dynamik mellem form og funktion. Bellevue betragtes i dag som en designklassiker, der helt sikkert har fortjent sin plads i dansk designhistorie – hvilket også er en af årsagerne til, at det nydelige design er blandt de mest fortrukne i både de danske og internationale hjem.

I designprocessen havde Arne Jacobsen altid det funktionelle formål for øje, hvilket førte til minimalistiske designs med en bemærkelsesværdig æstetik, som også blev tilfældet med det oprindelige Bellevue design, og nu også de nye lanceringer. I tråd med det originale Bellevue design, har også disse nye specialudgaver de tilsvarende rene, yndefulde linjer samt tidløse og elegante udtryk, der gør, at det fortsat vil forblive en elsket klassiker i fremtidige generationer, hvor det minimalistiske og stilrene design vil klæde ethvert hjem og rum.

De nye Anniversary tilføjelser kommer i de skønneste farver, herunder i Stone Grey og Hvid begge med nydelige bronzeret messing detaljer. Disse nye varianter er tro mod det originale design med den klassiske fleksible og slanke svanehals samt skulpturelle figur, der reflekterer Jacobsens enkelthed og sans for proportioner, hvilket han mente, var de helt essentielle ingredienser i design.

Det originale Bellevue design kombineret med de nye farver, giver lamperne et moderne og eksklusivt udtryk, der vil gøre sig godt i alle former for hjem. Med en af disse nye Bellevue Anniversary Edition lamper får du en funktionel lyskilde, et dekorativt element samt et stykke dansk designhistorie i din indretning, som uden tvivl vil imponere dine gæster samt skabe glæde for dig og din familie.

Se begge Bellevue Anniversary Editions her