Populært svensk design i flere varianter // Se de nye Pensile lamper her

18. maj 2022
Populært svensk design i flere varianter // Se de nye Pensile lamper her
Skab et hyggeligt og behageligt udtryk i dit yndlingsrum med de nye tilføjelser til Pensile lampeserien fra svenske Belid. Siden 1969 har den populære belysningsproducent skabt produkter forankret i den skandinaviske designtradition med høj funktionalitet, udsøgt håndværk og høj kvalitet som fundament. I sidste ende resulterer dette en rigtig god og holdbar belysningskilde, som kan blive videregivet i flere generationer, hvilket også er en af årsagerne til, at Belid i fem årtier forsat hører til blandt danskernes favoritter.

Sidste år blev Pensile serien en storfavorit blandt deres kunder grundet dens stilrene og enkle formsprog samt fremragende materialevalg. Derfor har de nu valgt at udvide deres Pensile-familien med to nye lanceringer, herunder både en bordlampe og en mindre variant af væglampen. Disse exceptionelle lamper er også kendetegnet ved den cylindriske lampeskærm, fremstillet i uld, samt det bøjede stativ lavet af stål, hvilket giver dem et moderne og varmt udtryk, som kan integreres i alle former for hjem.

Den karakteristiske uldlampeskærm kommer i en lang række flotte farver, så du kan få præcis dén lampe, der passer bedst til din indretningsstil og dit behov. Grundet det skønne uldmateriale og de nydelige nuancer spreder lampeskærmen samtidig et yderst æstetisk, blødt og behageligt lys, som skaber en hyggelig atmosfære. Kombinationen af det stilrene og minimalistiske design samt udsøgte materialevalg gør også lampen særdeles æstetisk, uanset om den er tændt eller slukket.

En Pensile lampe kan placeres alle steder i hjemmet – både ved sofagruppen eller sengen, i vindueskarmen eller på reolen – det er kun fantasien, der sætter grænser for disse enestående lamper. Du kan med fordel kombinere flere af lamperne i serien for et mere personligt, unikt og gennemgående udtryk i din indretning. Uanset placering er du med en Pensile lampe både sikret en funktionel belysningskilde såvel som et æstetisk element til din indretning, som med garanti vil skabe blikfang!

Find hele Pensile serien her