Mammut bordlampe | Æstetisk og skulpturelt design fra Globen Lighting

11. maj 2022
Mammut bordlampe | Æstetisk og skulpturelt design fra Globen Lighting
Globen Lighting forkæler os! De har nemlig lanceret en række nye lamper, heriblandt den tidløse og elegante bordlampe, Mammut. Globen Lighting er en svensk belysningsvirksomhed, etableret i 1983 af Anders Hall grundet hans store passion for belysning, og siden har de oplyst mange hjem på tværs af kloden. Deres sortiment er meget varieret både i forhold til form og funktion, og fundamentet for deres design er baseret på et moderne, spændende og kreativt formsprog, så der er med garanti noget for enhver smag.

Deres visioner bliver blandt andet gjort til virkelighed af deres in-house designere, som fra tid til anden realiserer deres idéer sammen under navnet GL Design Studio, med ambitionen om at skabe belysning, der kan passe ind i alle former for indretningsstile. Designteamet er desuden meget interesserede og påvirkede af trends og nye materialer, som bliver til en del af processen i deres udvikling af nye produkter.  

Ét af de nyeste eksempler på deres samarbejde er den unikke og stilrene bordlampe med det skulpturelle formsprog. Lampen hedder Mammut og består af en lille, robust base, fremstillet i enten marmor i forskellige farver eller i solid travertin fuldendt af en nydelig rund mat hvid glasskærm i en overdimensioneret størrelse. Dette skaber en skøn kontrast, der giver lampen et eksklusivt, tidløst og legende udtryk, der vil give enhver indretning et ekstra pift. Da baserne er fremstillet i forskellige flotte materialer, kan du få samtidig præcis dét look, som passer bedst til din stil og smag.

Grundet dens æstetiske og praktiske funktion kan bordlampen placeres alle steder i din boligindretning, hvor den pynter, både når den er tændt eller slukket. Her den gør sig særligt godt på skrive- eller sidebordet, i vindueskarmen eller på reolen, hvor den udsender et klart, behageligt og blændfrit lys, der spreder sig til alle hjørner. Med en af de nye Mammut lamper er du sikret en funktionel og æstetiske belysningskilde, du aldrig bliver træt af!

Se alle Mammut lamper her