Hoop bordlamper fra Blomus emmer af funktionalitet og håndværk fra øverste hylde | Se dem her!

1. juni 2022
Hoop bordlamper fra Blomus emmer af funktionalitet og håndværk fra øverste hylde | Se dem her!
I 2022 bliver vi igen forkælet med tysk topkvalitet på Designlite! Den familiedrevet virksomhed Blomus har nemlig samarbejdet med den franske designer Antoine Rouzeau om at skabe en unik serie af bærbare bordlamper, du både kan placere inden- og udenfor.

Blomus har eksisteret i lidt over et århundrede, og bliver i dag drevet af fjerde generation af Blome-familien i byen Sundern i Nordrhein-Westdalen regionen i Tyskland, hvorfra de bærer arven af stærk familietroskab og et talent for forretning. Årsagen til den succesfulde designvirksomhed kan blandt andet findes i deres passionerede tilgang, sans for høj kvalitet og udsøgte håndværk, der har resulteret i enestående møbler, der kan overleve tidens tand samt fortsat er relevante og folkeelsket gennem generationer. Blomus bryster sig af at skabe produkter, der ikke blot er funktionelle men samtidig udstyret med et nydeligt design, hvilket de mener er mindst ligeså vigtigt.

Deres filosofi og ambition har igen båret frugt, og i denne omgang er det kommet til udtryk gennem deres serie af originale og stilrene bærbare bordlamper, der netop forener funktionalitet og æstetik. Den unikke Hoop serie indeholder tre bordlamper, der er kendetegnet ved deres cylinderformede base og slanke ovalformede lysring, hvorfra navnet også stammer. Alle tre bordlamper er desuden lavet i aluminium med en mat pulverlakering, som er tilgængelig i tre nydelige nuancer, så du frit kan vælge hvilken farve, der gør sig bedst i din indretning.

En del af bordlampernes ekstraordinære funktionalitet er naturligvis det faktum, at de er trådløse, så du ikke er tvunget til at sætte dig fast på bare én placering i hjemmet. Bordlamperne har også en høj tæthedsgrad på IP54, hvilket betyder, at de godt kan tåle fugtige miljøer og støv, og kan derfor også sagtens bidrage til hyggen på terrassen. Lamperne er drevet af batterier, som du kan oplade via en magnetisk forbindelse, hvor den røde og grønne lysfarve angiver opladningsprocessen, hvorefter den har en lystid på 40 timer. Dens lys kan desuden justeres ved brug af den berøringsfølsomme knap på toppen af lampen, som giver dig rig mulighed for at vælge netop den lysstyrke, der passer perfekt til dit behov og humør!

Se alle de vidunderlige Hoop portable bordlamper her