Louis Poulsen relancerer ikonisk Verner Panton design // Se Panthella Portable Metal her

8. juni 2022
Louis Poulsen relancerer ikonisk Verner Panton design // Se Panthella Portable Metal her
Hvis du som os er stor fan af Verner Panton – så er du heldig, fordi Louis Poulsen lancerede i 2021 en serie af bærbare bordlamper, for at fejre 50-årsdagen for hans ikoniske Panthella design! Den danske belysningsvirksomhed samarbejdede flere gange over en lang årrække med den danske designer og arkitekt, hvilket i 1971 resulterede i den originale Panthella bordlampe, som i den grad reflekterede hans personlig.

I dag betragtes Panthella som værende et af Pantons mest betydningsfulde designikoner med sin organiske form og sit bløde lys. Tilbage i 1971 ønskede den banebrydende designer at skabe en lampe, hvor både foden og skærmen skulle fungere som reflektor, samtidig med at den skulle have en organisk form, hvilket også kendetegner Pantons design-DNA.

Panthella er et pragteksemplar på Pantons enestående evne til at skabe atmosfærisk belysning, hvor designet samtidig er yderst æstetisk og fungerer som et dekorativt indretningselement. I 2021 var det derfor en kæmpe fornøjelse for alle, da det ikoniske design blev tilgængelig i en mindre og lækker bærbar udgave.

Denne nye bordlamper kombinerer charme og funktionalitet, da de kan pryde alle steder i alle indretninger, og kan flyttes rundt på efter behov og humør. Den er nemlig ikke afhængig af en strømforsyning, så du ikke behøver at sætte dig fast på kun én placering til dette unikum. Som navnet for de nye bordlamper også antyder, så er både skærm og den trompetformede fod lavet af metal, hvilket giver en anderledes og spændende belysningsoplevelse, da metallet koncentrerer lyset i en nedadgående retning mod overfladen under lampen, hvilket både giver et fokuseret, behageligt, blændfrit og ikke mindst atmosfærisk lys, som samtidig kan dæmpes i tre niveauer. Panthella Portable Metal kan også fås med fire forskellige pulverlakerede metaloverflader i henholdsvis hvid, sort, orange og lys rosa, så du frit kan vælge hvilken nuance, der gør sig bedst i din boligindretning.

Med en Panthella portable har du altid blødt og behageligt lys samt udsøgt design indenfor rækkevidde, da du blot skal oplade den via en USB-port, for dernæst at nyde dens tidløse udtryk og kvalitetsbelysning på terrassen, i soveværelset eller i den hyggelige læsekrog – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Se hele den skønne Panthella portable metal serie her