Unikt prisvindende design fra Maria Berntsen og Design For The People // Se Mobile pendlen her

22. juni 2022
Unikt prisvindende design fra Maria Berntsen og Design For The People // Se Mobile pendlen her
2022 viste sig at blive et rigtig godt år for både Design For The People og Maria Berntsen! Deres unikke Mobile pendel blev nemlig i år belønnet med en af de prestigefyldte Red Dot Design Award priser. Dette betyder, at Design For The People for sjette år i træk er blevet tildelt en af de eftertragtede priser, der kun uddeles til de produkter, projekter og koncepter med et exceptionelt design som et internationalt anerkendt kvalitetsstempel.

Med dette enestående design har den danske designer forsøgt at skabe en fleksibel og udtryksfuld pendel, som giver et diffust, blødt og blændfrit lys. Det skønne design har et slankt og stilrent udtryk i form af to afrundede skærme samt en nydelig messingdetalje, som giver pendlen et moderne og nærmest svævende look, der gør sig særlig godt over spisebordet. Her reflekteres lyset smukt fra den nederste skærm op i den øverste opaliserede skygge, som sørger for en indirekte og behagelig belysning. Her kommer dens fleksibilitet i den grad til sin ret, da du samtidig kan justere skærmene via den elegante messingskrue, så de enten sidder tættere på hinanden, så du får et centreret og nedadrettet lys, eller længere fra hinanden, så du en mere diffus belysning i rummet. Uanset hvordan du hvordan du tilpasser skærmene, har du mulighed for at skabe den perfekte belysning efter behovet og stemningen, da du blot skal flytte den øverste skærm op og ned – og således får du også skabt dit eget personlige og unikke designudtryk.

Mobile har et minimalistisk og elegant udtryk, som forstærkes af de bløde, afrundende former samt nydelige messingdetalje, som giver pendlen et moderne og let udseende, der utvivlsomt vil komplementere den øvrige indretning i enhver bolig. Derudover kommer Mobile designet også i både en vidunderlig sort eller hvid farve, så du kan få præcis den nuance, der matcher din stil bedst. Så mangler du en funktionel belysningskilde, der samtidig fungerer som et omskifteligt æstetisk indretningselement, så er Mobile pendlen helt sikkert den rette løsning!

Se begge Mobile pendler fra Design For The People her