Populær Butterfly-familie fra Frandsen bliver større // Se de nye designs her!

16. juni 2022
Populær Butterfly-familie fra Frandsen bliver større // Se de nye designs her!
2022 har vist sig at blive et rigtig godt år! Den danske designvirksomhed Frandsen har nemlig lanceret enestående tilføjelser til den vidunderlige Butterfly serie, designet af head of design hos netop Frandsen, Toni Rie.

Toni Ries designs variere fra stærke geometriske og moderne designs til de mere organiske og atmosfæriske. Hun drager på inspiration fra hele verden, hvilket gør hendes designs tidløse samt giver dem et interessant touch, som pryder i både nationale og internationale hjem. Med dette for øje, er det naturligvis ikke overraskende, at hun endnu engang har formået at skabe et tidløst, organisk og spændende design, som går ud over landegrænser og generationer.

”Nordisk design med fantastisk lysintegration” – sådan beskrev Toni Rie Butterfly serien, da hun første gang designede den i 2021. På det tidspunkt bestod den udelukkende af udsøgte pendler – men allerede året efter har hun valgt at forkæle os alle sammen lidt mere.

Derfor består Butterfly-serien her i midten af 2022 nu også af både bordlamper, gulvlamper og pendler i en ny, større version. Disse nye lamper er naturligvis også kendetegnet ved den karakteristiske grafiske lampeskærm, der samtidig har bløde linjer, der tydeligt reflekterer det skandinaviske designunivers. Lamperne er præget af elegance og enkelthed, der ubesværet kan overføres til alle typer indretningsstile.  

De nye Butterfly lamper består ligeledes af to halve kupler, der er sammensat i modsatte retninger, hvilket skaber et vidunderligt samspil mellem de runde, bløde linjer i lampen, som er med til at gøre den ekstra iøjnefaldende. I den øverste kuppel sidder der også fine huller, der sørger for en diffus og behagelig opadgående belysning, der formår at skabe en hyggelig, varm og afslappet atmosfære.

De nye lamper kommer også i adskillige flotter farver, herunder Tan Grey, Steel Blue, Pale Green, Red og Green, hvortil Chrome også er kommet til. De forskellige farver er alle inspireret af naturlige materialer og det nordiske designsprog, og de er samtidig nøje udvalgte til at skabe opmærksomhed i indretningen. Med disse forskellige modeller og farver kan du derfor få præcis den farve og model, der passer perfekt til dit behov og din indretning. Med en Butterfly lampe er du sikret et enestående indretningselement, der både er funktionelt og æstetisk.

Se den komplette Butterfly serie fra Frandsen her