Skandinavisk minimalisme fra Dyberg Larsen | Se den elegante Coast serie her!

4. juli 2022
Skandinavisk minimalisme fra Dyberg Larsen | Se den elegante Coast serie her!
Så er der gode nyheder til alle jer, der elsker et udsøgt og funktionelt design forankret i den skandinaviske designtradition. Dyberg Larsen har nemlig lanceret en serie af minimalistiske og stilrene lamper, der vil klæde alle indretningsstile lige fra de klassiske til de moderne.

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand, grundlagt i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen med ambitionen om at have fokus på tidens tendenser og udvikle lamper, der kan tilføje personligt til både de nationale og internationale boliger. Deres univers har altid været sammensat af produkter, der kan placeres i alle indretninger og rum, hvilket skyldes deres sortiment, som er stærkt inspireret af den skandinaviske designtradition med minimalistiske produkter med rene linjer i sorte og hvide farver. Brandet bryster sig samtidig af at designe produkter, der sælges til overkommelige priser, uden at de går på kompromis med kvaliteten eller miljøet, så de er mere tilgængelige for alle.

Denne gang har deres ambitioner resulteret i Coast lampeserien, som i den grad afspejler Dyberg Larsens design-DNA med sit enkle design og rene linjer i de nydeligste sorte og hvide farver. Serien består af både bordlamper, væglamper, gulvlamper og pendler, der vil få ethvert rum til at emme af enkelthed og elegance på fineste vis. Så uanset hvilket behov du har, så skal du nok kunne finde en lampe, der passer perfekt til dit behov i denne serie. Samtidig vil både de hvide og sorte lamper komplementere ethvert rum med sit tidløse og skandinaviske udtryk samt gode og behagelige retningsbestemt lys, der spredes fra det runde, åbne lampehoved. Desuden er det også en fleksibel lampeserie, da lampeskærmen på bordlampen, gulvlampen og væglampen kan justeres efter behov, hvor også højden på væglampen kan tilpasse i højden efter netop dit behov. Pryd dit hjem med denne skønne lampeserie, der kombinerer æstetik og funktionalitet i et vidunderligt design, som du aldrig bliver træt af!

Se hele Coast serien fra Dyberg Larsen her