Louis Poulsen præsenterer to nye PH Limited Edition lamper | Se dem her!

1. september 2022
Louis Poulsen præsenterer to nye PH Limited Edition lamper | Se dem her!
Når man er barn, ser man typisk utrolig meget frem til sin fødselsdag, juleaften og sommerferie – og egentlig ændrer dét sig nok ikke særligt meget, når man bliver voksen. Men hos Designlite er det særligt udsigten til nye lanceringer fra Louis Poulsen, der får forventningsglæden til at stige. Den danske belysningsvirksomhed præsenterer nemlig to nye lamper i form af en PH 3/3 pendel og PH 3/2 bordlampe til den efterhånden store og forsat voksende PH-kollektion, designet af danske Poul Henningsen.

I starten af 1920’erne introducerede den innovative designer for første gang det imponerende system, der skulle vise sig at revolutionere belysning. Han udarbejdede det ikoniske treskærmssystem på baggrund af meget specifikke beregninger, der skulle garantere, at lamperne ville sprede et diffust, behageligt og ikke mindst blændfrit lys, man kunne nyde fra alle vinkler. Dette er også blandt årsagerne til, at PH-lamper til denne dag stadigvæk er nogle af de mest foretrukne i boligindretningen på et globalt plan.

PH Limited Edition


År efter år opstår muligheden for at få fingrene i en af de nye PH Limited Editions, som kun er på markedet for en kort periode – og i år kan du både få fat i en PH bordlampe og pendel. Præcis som de øvrige lamper i PH-serien er også disse nye specialudgaver kendetegnet ved det ikoniske, refleksive treskærmssystem, der sørger for en behagelig, blændfri og ensartet belysning i de givne omgivelser.

Begge PH Limited Editions kommer i en nydelig sammensætning af italiensk mundblæst opalglas og upoleret messing, som sørger for en hyggelig, varm og afslappet stemning, der forstærkes af det atmosfæriske lys, den spreder. De gyldne toner fra messingen giver desuden lamperne et strejf af autentisk retro, der gør dem præcis lige så dekorative som funktionelle i indretningen.

Den nye PH 3/3 pendel kommer også med en unik detalje i form af den nye fatning og speciallavet baldakin, der gør lampen fuldendt og bemærkelsesværdig i indretningen. Derudover fås begge Limited Editions også med Poul Henningsens signatur, hvilket bidrager til deres eksklusive og indiskutable appel.

Så forkæl dit hjem, dig selv og din familie med et ikonisk Poul Henningsen design, der tilføjer høj funktionalitet, æstetik, en god historie og vigtigst af alt en enestående belysning til dit hjem.

Se flere ikoniske PH-lamper fra Poul Henningsen og Louis Poulsen her