Cozy Living præsenterer nye lampeserie // Se Mushroom bordlamperne her!

3. august 2022
Cozy Living præsenterer nye lampeserie // Se Mushroom bordlamperne her!
Når det kommer til boligindretning, kan det være svært, om man skal vælge en blomst, plante eller andet nips til at dekorere rammerne. Men hvad nu hvis, du prøvede at skifte disse ting ud med en æstetisk lampe, som både kunne fungere som en praktisk belysningskilde såvel som et dekorativt element i indretningen – så du på den måde får to for éns pris. Der findes flere lamper til sådan et formål, og en af de mest oplagte muligheder er de nye og elegante Mushroom lamper fra Cozy Living.  

Cozy Living blev etableret i 2012 med ambitionen om at designe interiør, der kunne skabe en hyggelig og afslappet stemning i hjemmet. Det danske designbrand har fokus på materialer og æstetik samt deres nordiske rødder, som tilsammen præger deres udsøgte sortiment. Der bliver lagt stor vægt på detaljerne i deres kollektioner, som breder sig til forskelligt boligtilbehør og naturligvis lamper.

Mushroom er en bemærkelsesværdig lampe, med et blødt, rundt formsprog, der, som navnet også antyder, minder om en almindelig skovsvamp, hvilket tilføjer en naturlig charme og et blikfang til indretningen. Den elegante bordlampe er desuden karakteriseret ved det unikke hvirvlet mønster, der sørger for, at en smuk, behagelig og beroligende belysning samt skygger rundt i de givne omgivelser – hvilket du med fordel kan nyde godt af i soveværelset, på kontoret eller i stuen. Bordlampen er desuden fremstillet i glas, som du kan få i en række flotte farver, samt kommer i to forskellige størrelser, så du bedre kan vælge dén model, der matcher dit behov og din stil bedst!

Se alle skønne Mushroom bordlamperne fra Cozy Living her