Klassisk design fra Halo Design i ny, flot farvekombination | Se de nye Baroni lamper her!

17. august 2022
Klassisk design fra Halo Design i ny, flot farvekombination | Se de nye Baroni lamper her!
Det er altid en god dag i lampebranchen, når man kan se frem til nye lanceringer fra Halo Design! I denne omgang kan vi præsentere nye, spændende tilføjelser til den klassiske Baroni serie lige her på shoppen.

Halo Design blev grundlagt tilbage i 1994 i København af danske iværksætter, Michael Waltersdorff, og sidenhen har virksomheden kun vokset sig større, således at de i dag er én af de største, privatejede, danske spillere på belysningsmarkedet. Det danske brand ønsker at imødekomme hverdagens udfordringer igennem deres produkter, hvorfor de stræber efter at integrere innovative og originale løsninger, som skal forbedre forbrugeroplevelsen af de enkelte produkter. Halo Design skaber originale, æstetisk og funktionelle lamper forankret i et skandinavisk udtryk til en overkommelig pris. Virksomheden tror på, at lys definerer vores omgivelser samt påvirker vores humør, og derfor ønsker de at skabe lamper, der får dig til at føle dig hjemme.

Med Baroni serien har de formået at kombinere nutidig teknologi med et klassisk, stilrent design, som kan pryde i både de traditionelle og moderne indretningsstile. Baroni designet er udført i håndlavet opalglas og børstet metal, som nu har fået en lækker matsort finish, som giver lamperne et moderne og grafisk udtryk, der gør dem præcis ligeså dekorative som funktionelle i indretningen. Baroni kan både fås som bordlampe, gulvlampe og pendel i tre forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at få den helt rigtige model til netop dit behov. De klassiske opalskærme sørger samtidig for en diffus, behagelig og blændfri belysning, som du både kan nyde godt af over spisebordet, i vindueskarmen eller ved siden af sofagruppen!

Se hele den smukke Baroni serie her!