Enestående, skulpturelt design fra Santa & Cole | Se Zeleste bordlampen her!

24. august 2022
Enestående, skulpturelt design fra Santa & Cole | Se Zeleste bordlampen her!
Står du og mangler en belysningskilde, som gerne må være ligeså dekorativ som funktionel i indretningen? Så skal du lige blive hængende! For her på shoppen kan vi nemlig præsentere en række forskellige nyheder fra det spanske brand Santa & Cole, der med sit unikke, skulpturelle look uden tvivl vil skabe blikfang i indretningen. Et af disse designs er Zeleste bordlampen, som, udover at tilføje charme, varme og personlighed til hjemmet, fungerer som et æstetisk kunstværk, der er dragende for dens beskuere.

Santa & Cole blev grundlagt i 1985 af Nina Masó, Javier Nieto Santa og Gabriel Ordeig Cole, og siden starten har over 80 forskellige skabere bidraget til deres brede vifte af møbler og lamper, der er fremstillet i diverse kulturelle kontekster, hvilket gør de enkelte produkter mere unikke og særpræget.

Zeleste bordlampen en af de mest enestående og bemærkelsesværdige i deres sortiment med sit skulpturelle og unikke design, der gør den til et dekorativt kunststykke i indretningen, uanset om lyset er tændt eller ej. Designet så første gang dagens lys i 1969, da Àngel Jové og Santiago Roquetal blev inspireret af Art Deco-stilen, som naturligvis præger lampens ekstraordinære udseende.

Lampen er desuden fremstillet i alabastmaterialet, som gør lampen til en gennemskinnelig sten, der bidrager til lampens unikke udseende samt sørger for en varm, hyggelig og atmosfærisk glød. Bordlampen kan placeres alle steder i hjemmet, eksempelvis på skrivebordet, reolen eller natbordet, hvor det bløde, behagelige lys sætter en vidunderlig stemning. Uanset hvor du vælger at placere lampen, så vil den helt sikkert fange dine gæsters opmærksomhed, som ikke kan undgå at blive draget af den glødende skulptur.

Kan du ikke få nok at Zeleste bordlampen? Så kan du tage et kig på en lignende skulpturel lampe fra Santa & Cole her