Hübsch udvider sortimentet med to skønne Chipper bordlamper!

31. august 2022
Hübsch udvider sortimentet med to skønne Chipper bordlamper!
Det skaber altid stor glæde og begejstring blandt os lampeentusiaster, når et mærke som Hübsch introducerer en række spændende, nye designs år efter år. I 2022 er naturligvis ingen undtagelse og endnu flere fantastiske designs løbende kommer på shoppen, hvor den skønne Chipper bordlampe også pryder sortimentet.

I 2010 grundlagde Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen designvirksomheden Hübsch med en stor passion for udsøgt design og med en ambition om at skabe noget unikt og anderledes. I de seneste 11 år har firmaet taget fart, og i dag er de også blandt de ledende skandinaviske interiørbrands. Hübsch er grundlagt på en række forskellige nøgleord, hvor særligt ordet glæde fortsat er dybt forankret i virksomheden og skinner igennem i deres produkter, som er designet til at skabe netop denne følelse.

Dette har Hübsch endnu engang fået overført til et elegant, stilrent og æstetisk design, der med garanti vil skabe glæde for dig og din familie i hverdagen. Den minimalistiske bordlampe er fremstillet af jern, som er tilgængelig i to forskellige farver, så du frit kan vælge den model, der matcher din indretningsstil bedst. Bordlampen kan placeres et hav af steder i hjemmet, hvor reolen, vindueskarmen, skrive- eller natbordet blot er nogle af de mest oplagte placeringer for dette underspillede design med en naturlig elegance.  

Se begge Chipper bordlamper her