Funktionelt og finurligt design // Læs mere om de nye Anagram bordlamper fra HAY her!

22. september 2022
Funktionelt og finurligt design // Læs mere om de nye Anagram bordlamper fra HAY her!
Står du og leder efter et unikt statement piece, der smukt forener funktionalitet med flot og finurligt design? Så kan du godt glæde dig, for vi bringer gode nyheder! Den danske designvirksomhed HAY har nemlig endnu engang introduceret et af deres vidunderlige, æstetiske og yderst funktionelle lamper, der både fungerer som et dekorativt element i indretning såvel som en praktisk belysningskilde.

I 2022 har HAY kunne fejre 20-års jubilæum siden ægteparret Mette og Rolf Hay stiftede virksomheden med ønsket om at skabe udsøgte kvalitetsprodukter til enhver indretningsstil og ethvert behov til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Dette princip er forsat en motiverende drivkraft i virksomheden, der i samarbejde med talentfulde og modige designere fra hele verden får skabt unikke produkter i netop denne ånd.

I denne omgang har HAY samarbejdet med den britiske designer Sam Weller i tilblivelsen af dette enestående design. Sam Weller er en exceptionel designer, der arbejder for at skabe tidløse og ærlige produkter med en enkel og ukompliceret æstetik, der smukt reflekterer materialerne og funktionen af selve produktet.

Med Anagram har han formået at kombinere en stærk personlighed med en robust konstruktion, med inspiration fra formerne på Barbican centeret i London. Weller blev ligeledes draget af idéen om at skabe en funktionel lampe med et nostalgisk touch, hvor vekselvirkningen mellem perforeret og ikke-perforeret stål fik ham til udforske forskellige æstetiske lysspil. Resultatet blev Anagram bordlampen, der består af en glaseret lampeskærm i perforeret og ikke-perforeret stål, der smukt hviler på to anodiseret aluminiumsben med en fin, lille opdeling forneden, der tilføjer en helt særlig charme til bordlampen.

Anagram er tilgængelig i diverse flotte farver, der hver især bidrager særdeles positivt til lampens overordnet æstetik – og du kan derfor selv vælge den nuance, der matcher din indretning allerbedst. Med sit behagelige, nedadrettede, ambient lys kan Anagram med fordel placeres på skrivebordet, i vindueskarmen eller på reolen, hvor den helt sikkert vil komplementere den øvrige indretning og skabe blikfang!

Se hele Anagram serien her