Æstetik, form og funktion i fusion // Læs mere om de nye Raku bærbare bordlamper fra &Tradition her

8. september 2022
Æstetik, form og funktion i fusion // Læs mere om de nye Raku bærbare bordlamper fra &Tradition her
Er du også blevet bidt af den bærbare bølge? Det er vi i hvert fald her hos Designlite, og det er de i den grad også hos det danske designbrand &Tradition – og det er derfor en kæmpe fornøjelse at kunne introducere en ny, lækker bærbar bordlampe blandt deres seneste nyheder!

Som navnet antyder, så er &Tradition en yderst traditionsrig virksomhed, der bygger bro mellem nye og klassiske designs, der med sin tidløshed, elegance og kvalitet kan overskride generationer og landegrænser. I deres sortiment findes der derfor både nye og ikoniske designs fra velkendte og nybagte designere, der emmer af nordiske traditioner og udsøgt kunsthåndværk foruden god kvalitet, æstetik og funktionalitet.

I denne omgang har deres designfilosofi resulteret i en række spændende nyheder, der alle er et pragteksempel på netop udsøgt håndværk, unikt design, høj kvalitet og funktionalitet! Et af disse nydelige eksempler er den nye Raku bærbare bordlampe, der forener disse kvaliteter og mere til. Raku er designet af Sebastian Herkner i samarbejde med &Tradition, der sammen har formået at skabe et elegant og enestående design med et rustikt strejf, der gør den særdeles bemærkelsesværdig i indretningen. Den traditionelle japanske pottemagerteknik, Raku, har derfor både været udgangspunktet for tilblivelsen af bordlampens base samt ligeledes inspireret navnet til lampen. Lampens beskedne størrelse gør den til en oplagt belysningsløsning de fleste steder i både private og offentlige rum, heriblandt restauranter, terrasser, hotellobbyer, vindueskarme, reoler eller natborde – det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser for dette enestående, håndlavede design.

Udover at stå i smuk kontrast til bordlampens udsøgte keramikbase, så sørger den nydelige aluminiumsskærm også for at sprede et blødt, behageligt og blændfrit lys ned langs basen og gennem de diskrete huller, der også bidrager til den hyggelige og indbydende stemning, lampen utvivlsomt skaber. Her kan du også selv kontrollere lysstyrken ved brug af den indbyggede lysdæmper, der gør, at du kan få sat den helt rigtige belysning og stemning. Hvis ikke én Raku bordlampe var nok, så kan vi også glæde med, at det moderne design kommer i hele to forskellige udgaver i diverse farver, så du frit kan vælge den model, der matcher din stil bedst.

Se begge Raku bordlamper her