Republic of Fritz Hansen lancerer TO nye KAISER idell™ lamper | Se dem her!

6. oktober 2022
Republic of Fritz Hansen lancerer TO nye KAISER idell™ lamper | Se dem her!
I 2022 kunne det danske designbrand Fritz Hansen stolt fejre 150-års jubilæum, og efter så mange år i branchen med en vedvarende global popularitet, må det siges, at de i den grad har knækket koden. En af årsagerne til deres succes skyldes også deres unikke samarbejder med enestående, revolutionerende nationale og internationale designere og arkitekter, hvilket har budt på en perlerække af ikoniske, langtidsholdbare, funktionelle og ikke mindst æstetiske designs, der kan pryde i hjemmet igennem generationer. Der er præcis sådan et samarbejde, denne gang mellem den tyske designer Christian Dell og Fritz Hansen, der igen i år bliver hyldet med hele to nye lamper til den efterhånden store og særdeles beundringsværdige KAISER idell™-portefølje.

KAISER idell™ så oprindeligt dagens lys i 1936 med lanceringen af den første bordlampe, der ikke blot markerede starten for den ikoniske serie, men også fungerede som pejlemærket for originalt Bauhaus design. Siden da er der kun kommet endnu flere lamper til serien, som i dag består af både pendler, gulvlamper, væglamper og bordlamper, der er tilgængelige i diverse enestående farver og materialer, således at der findes en KAISER idell lampe til enhver smag og ethvert behov. En fællesnævner for alle lamperne i serien er blandt anden den meget nøjagtige præcisionsteknik i håndværket, den høje kvalitet og det unikke design, der også er blandt årsagerne til lampernes globale appel. Serien er desuden også centreret omkring det patenterede drejeled samt genkendelige lampeskærm, der også er kvalitetsstemplet med ordene ’ORIGINAL KAISER idell’, hvilket blot gør dem mere ekstraordinære og eksklusive.

I denne omgang er serien blevet udvidet med en unik gulvlampe og pendel i et genkendeligt KAISER idell™ design men i en ny, spændende og æstetisk kombination af et matsort stel og skærm og enestående messing detaljer, der tilsammen formår at give lamperne et moderne og eksklusivt udtryk, der krydres med et varmt touch grundet messingen, som giver rummet en afslappende, hyggelig, indbydende og ikke mindst lun atmosfære. Denne nye gulvlampe er naturligvis også udstyret med det karakteristiske drejeled, som gør lampeskærmen fleksibel, således at du løbende kan vippe og dreje lyset præcis efter dine behov.

Disse nye KAISER idell™ lamper kan integreres i enhver indretningsstil, hvor de vil passe ubesværet ind med resten af omgivelserne. Så pryd dit hjem med en vaskeægte Bauhaus klassiker eller to, som med garanti vil fange dine gæsters opmærksomhed!

Se hele den ikoniske KAISER idell™-serie her