Et spøgelse i øjenhøjde | Se den nye Ghost pendel fra Woud her!

13. oktober 2022
Et spøgelse i øjenhøjde | Se den nye Ghost pendel fra Woud her!
Nu er det elskede spøgelse endeligt kommet op i øjenhøjde. Woud introducerer nu Ghost som pendel.

Er man bare en my lyshistorieinteresseret, kender man nok den klassiske olielampe, der var at finde både i gården og i gaden i gamle dage. På natbordet hos både greven og karlen stod de små former, og gav lys til sengelæsningen – og det er netop de små former, der spøger i Wouds fantastiske Ghost-lampe, der for tid siden indtog et hav af hjørner af indretninger i hele verden.

Det er dog samtidigt et velkendt faktum at spøgelser kan svæve rundt, og som Casper Det Venlige Spøgelse kommer den elskede Ghost model nu flyvende ind i hjemmene og spreder et behageligt og hyggeligt lys.

Præcist som den klassiske Ghost-lampe er den nye pendelvariant også tegnet af tyske Andreas Kowalewski, og præcist som den klassiske Ghost-lampe er pendelvarianten også overdækket af et elegant lag af opaliseret glas. Den tyske designer, der både er uddannet tømrer og industriel designer, er ekspert i at skabe produkter der pynter, men som også fungerer i hverdagen. Funktionaliteten er fundamental, og det mærkes tydeligt, når man tænder lampen og nyder lyset.

Der er dog heller ingen tvivl om, at den nye Ghost passer præcist som den gamle ind i Wouds ærkeskandinaviske portefølje af produkter, og pendlen emmer af nordisk elegance, stilrenhed og smag. Lampen har humor og lune, men er stadigt nedtonet og tilbageholdende nok til, at den kan hænge i stort set alle indretninger. Den er smuk, men den er ingen opmærksomhedstyv.

Den nye pendelghost findes både i en lille og i en stor variant, og introduceres sammen med to nye lampeserier – nemlig Stone pendlerne i nye farver, og den spændende lille Dew, der både er en bordlampe og en væglampe.

Se bade den gamle Ghost gulv- og bordlampe og de nye pendler her, og Se samtlige nyheder fra Woud her!