Smart lys til en smart pris | Se Smart Home fra Lucande, Lindby og Arcchio her!

15. september 2022
Smart lys til en smart pris | Se Smart Home fra Lucande, Lindby og Arcchio her!
”Jeg tror på hesten. Bilen er intet andet end et forbipasserende transportfænomen,” sagde Wilhelm 2.  af Tyskland tilbage i 1905 - et citat der nu er udstillet på det kæmpestore Mercedes museum i Stuttgart.  

Ikke alle står på spring, når en ny teknologi ankommer - og smartbelysning er slet ingen undtagelse. Mange har synes, at de forskellige etablerede systemer var for dyre - og det har da også været en markant investering at kaste sig fuldt ud i smartbelysningsverdenen.

Heldigvis er der sket meget på kort tid, og som flere mærker begynder at lave deres lamper og pærer intelligente, så er monopoler blevet brudt, og priser er blevet mere overkommelige. Den oprindelige smartbelysningskonge Philips Hue har fået selskab af forskellige lampe- og lysproducenter, og mærker så som Ikea, Lidl og Nordlux Smart Light er alle blevet markante spillere på den intelligente lysscene.

Teknologien er tilgængelig som aldrig før – og vi er stolte af at introducere tre nye store smartmærker til vores sortiment! Lucande, Lindby og Arcchio står alle klar med deres eget system, som kaldes Smart Home. De tre mærker har talt sammen, og i samarbejde har de udviklet deres eget smartlys.

Smart Home kan anvende både Wifi og Zigbee til at tale sammen, og har akkurat den funktionalitet, du forventer af smartlys. Teknologien er skjult i helt uskyldige designerlamper, og de tre mærker har sørget for, at der er noget til enhver smag.

Til den underspillede og minimalistiske indretning kan Rhona Pendel fra Lindby eller Finn Loftlampen fra Arcchio anbefales, der begge helt uskyldigt skjuler sin smartteknologi i enkelte og anonyme lamper.

Til den klassiske og lunefulde indretning findes Alessa Gulvlampen og Felice 3 Pendel fra Lindby, som begge anvender de traditionelle udtryk og traditionelle materialer.

Til den, der ønsker en kunstinstallation af en lampe, findes Edica loftlampen, Muriel Gulvlampen og Lavinja pendlen fra Lindby. Tre Lamper der vil skabe stemning og spænding i hele indretningen hvor de får lov at hænge.

De tre mærker anbefaler, at du installerer Tuya app’en på din telefon til at styre lamperne. Det er enormt nemt at oprette dine forskellige lamper i systemet, og når det hele er installeret kan du med et tryk på din smartphone tænde, slukke og justere dit lys.

I Tuya app’en er det også muligt at forbinde smartlamper og smartgenstande fra andre producenter. Det betyder, at hvis du tidligere har købt smartlamper fra et andet mærke, så kan de højest sandsynligt forbindes til Tuya, så du kun skal bruge en enkelt app.

Se alle Smart Home produkterne her!