Få stjerner i din indretning hele året med de nye lampeskærme fra Watt & Veke

27. oktober 2022
Få stjerner i din indretning hele året med de nye lampeskærme fra Watt & Veke
Det er altid en trist fornemmelse at tage sine flotte julestjerner ned, når julen er forbi. Men med de nye lampeskærme fra Watt & Veke kan du bevare den glædelige atmosfære hele året rundt ved at pryde din indretning med deres nye, smukke stjerner. Den svenske designvirksomhed har nemlig lanceret hele ti nye, alsidige designs, som helt sikkert vil tilføje en ubesværet skandinavisk stil og charme til din indretning.

Watt & Veke blev grundlagt i 1998 med ambitionen om at gøre hverdagen en smule lysere. Det har de i den grad formået igennem klassiske og innovative lampeskærme og belysningskilder, der bærer præg af landlig idyl og skandinavisk enkelthed. Dette er også tilfældet med de nye og interessante lampeskærme, der giver din indretning et nordisk strejf, som vil klæde alle former for indretningsstile.

De enestående stjerneformede papirskærme pynter utrolig flot i hjemmet, uanset om du anvender dem som opsats uden lys i vindueskarmen eller på væggen eller som traditionel lampe. Du kan naturligvis også indsætte en lyskilde i skærmen og dermed skabe en behagelig, blid og atmosfærisk belysning, der sætter en varm, hyggelig og afslappet stemning over spisebordet, i stuen eller på soveværelset. Uanset om du vælger at bruge dem som dekorative indretningselementer eller som klassiske lamper, formår de utvivlsomt at skabe blikfang og beundring i din indretningen. Her kan du også med fordel vælge at kombinere diverse lampeskærme med hinanden, for at skabe et unikt og interessant designudtryk i rummet.

Med de nye lampeskærme fra Watt & Veke kan du nyde deres hjemlige hygge, skandinaviske æstetik og atmosfæriske glød hele året!

Find din favorit stjerne fra Watt & Veke her