Elegant enkelthed fra Space Copenhagen // Se den nye GUBI væglampe her

20. oktober 2022
Elegant enkelthed fra Space Copenhagen // Se den nye GUBI væglampe her
Det danske designhus GUBI
har i den grad forkælet os med spændende nyheder i 2022, og heldigvis er året ikke omme endnu! I denne omgang har de igen allieret sig med en af deres trofaste og talentfulde designere i tilføjelsen af en ny, lækker væglampe til den populære Gravity serie, der i forvejen består af bordlamper og gulvlamper.

I samarbejde med den Københavnsbaserede designduoen Space Copenhagen har GUBI formået at skabe et design, der afspejler en fælles filosofi om elegant simplicitet, personlighed, funktionalitet og fokus på de effektive detaljer til et bredere internationalt publikum. Dette har resulteret i denne yderst bemærkelsesværdig væglampe, der står helt skarp med sit enkle, elegante design med et klassisk touch og enestående detaljer, der vil klæde alle former for boligindretninger globalt.

Gravity væglampen er kendetegnet ved den slanke arm lavet i antik messing samt stoflampeskærmen i en nydelige beige farve, hvilket skaber en klassisk kontrast, der gør lampen præcis ligeså dekorativ som funktionel i indretningen. Det bliver derfor ikke et problem at finde en god placering til væglampen, da den kan anvendes et hav af forskellige steder, hvor ved siden af lænestolen eller sofaen, på kontoret eller i spisestuen blot er nogle af de oplagte placeringer. Lampens lette, lyse tekstilskærm sørger desuden for en diffus, behagelig og stemningsfuld belysning, som du har mulighed for at justere ved hjælp af den integrerede dæmper i messing på basen af lampen, så du kan skabe den helt rette belysning og atmosfære efter netop dit behov og humør!

Se den komplette Gravity serie fra GUBI her!