Dansk designikon fra GUBI er tilbage i nye nuancer | Se de nye Semi pendler her!

3. november 2022
Dansk designikon fra GUBI er tilbage i nye nuancer | Se de nye Semi pendler her!
Er du også fascineret af den danske designarv og den perlerække af enestående og ikoniske produkter, som den indeholder? Så kan du nemlig godt glæde dig! For netop ét af de mest fremtrædende danske designs fra 60’erne oplever i 2022 en spændende renæssance. Det berømte designhus GUBI har nemlig valgt at relancerer en af deres klassikere i hele TRE nye nuancer!

GUBI er kendte for at designe, producere og forhandle en nøje udvalgt kollektion af møbler, belysningsprodukter og boligtilbehør, der giver genklang på tværs af kloden. Deres sortiment omfatter derfor både fortidens ikoner af anerkendte designere og nutidens klassiker af nye designtalenter, hvilket resulterer i en visionær portefølje, der rækker over knap 100 års historie. Med et GUBI design er du derfor garanteret en ekstraordinær designklassiker, der kan pryde i dit hjem igennem flere generationer.

Dette er naturligvis også tilfældet med de nyeste tilføjelser til den imponerende Semi kollektion, som så dagens lys i 1968, da den første Semi pendel blev tegnet af den kreative designduo Claus Bonderup og Torsten Thorup. Sammen ønskede de at skabe en lampe, der inkorporerede skarpe, rene linjer og en geometrisk form, som et modsvar på datidens brug af de bløde, organiske former, der dengang dominerede Danmark. I 80’erne opnåede Semi pendlen også stor succes og blev hurtigt datidens bedst sælgende danske design, hvilket gav den verdensomspændende opmærksomhed og ikonisk status – og i dag er den fortsat ligeså eftertragtet og relevant i folks indretning på et internationalt plan.

I dag består serien af en række enestående pendler i forskellige farver og størrelser, og i takt med 70’ernes tilbagevending i indretningen har GUBI derfor tilpasset deres populære Semi kollektion og tilføjet tre nydelige nuancer i samme unikke design, for at give din bolig et nostalgisk touch, som utvivlsomt vil komplementere din øvrige indretning. Med de nye lune, jordlige 70’er inspirerede farver, herunder Fennel Seed, Roasted Pumpkin og Dark Cocoa, findes der helt sikkert også en pendel, der passer perfekt til netop din boligindretning. Placér en af den nye Semi pendler over stue- eller spisebordet, hvor den velkendte lampeskærm vil sørge for en god og behagelig overfladebelysning og hvor de nye nuancer vil skabe blikfang og beundring!

Se hele Semi serien fra GUBI her