Æstetisk og overdådigt design fra Sofie Refer kommer nu som udendørslampe // Se de nye, enestående Miira væglamper her!

10. november 2022
Æstetisk og overdådigt design fra Sofie Refer kommer nu som udendørslampe // Se de nye, enestående Miira væglamper her!
Mangler du unik og æstetisk udendørsbelysning? Så vi utrolig gode nyheder! Den danske belysningsvirksomhed Nuura har nemlig tilføjet en række fantastiske udendørsvæglamper til deres ekstraordinære Miira serie – og du har nu derfor mulighed for også at bringe den dekorative belysning med udenfor!

I 2017 blev Nuura grundlagt af Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg, da de havde et særligt ønske om at skabe kvalitetsbelysning, der skulle pynte i samt fuldende den øvrige indretning, uanset om det var i en privat eller offentlig sammenhæng. Dette formår de stadigvæk med deres populære og overdådige kollektioner, fremstillet i enestående materialer og med den nyeste teknologi, der har gjort, at de i den grad har fået sparket døren ind ved både de nationale og internationale hjem.

Designer Sofie Refer har skabt den unikke Miira lampserie i en slidstærk kvalitet, hvor der i den grad er kælet for detaljerne med en mundblæst glasskærm og farvet metal detaljer, der får lamperne til at gå op i en højere enhed. Præcis som resten er serien er også de nye udendørsvæglamper karakteriseret ved det slanke, solide stel og den udsøgte lampeskærm i enten et mønstret optisk klart glas eller klassisk opalglas, som begge sørger for en blid, diffus og behagelig belysning, som vil byde dine gæster varmt velkommen. Med de nye væglamper fuldendes den mundblæste glasskærm af den flotte metalarm, som er tilgængelig i enten en sort eller mørk bronze finish, så du frit kan vælge hvilken model, der matcher din stil bedst!

Du kan med fordel placere disse udendørsvæglamper på hver side af hoveddøren, ved garagen eller på terrassen, hvor den bløde belysning skaber en hyggelig og indbydende atmosfære i dine udearealer. Med en Miira udendørslampe sørger du for, at dine udeområder ikke bliver snydt for et unikt og yderst dekorativt indretningselement, der vil få din bolig til at skille sig ud!

Se de nye Miira udendørsvæglamper fra Nuura her eller find hele Miira serien her.