Tre flotte og naturlige væglamper fra Ferm Living – Se Bird, Heart og Acorn her!

8. december 2022
Tre flotte og naturlige væglamper fra Ferm Living – Se Bird, Heart og Acorn her!
Ferm Living udgiver hele tre nye lamper, der passer perfekt i både barneværelset og i resten af indretningen.

Bird, Heart of Acorn er tre væglamper, der alle deler de samme charmerende, søde og uskyldige udtryk. De er alle fantastiske tilføjelser til hjemmet, og de er alle i gode materialer og i den klassiske, minimalistiske og smukke Ferm Living designstreg.

Bird er den første model i serien, og byder på et smukt motiv af en herlig fugl, der flyver ind og spreder sine vinger og et godt lys i hele lokalet omkring sig.

Acorn er den næste, og er et agern, der smukt hænger på vægen og spreder sit venlige væsen. Det hyggelige medlem af indretningen smiler sødt, og giver et behageligt lys.

Heart er den sidste, og er et stort, sødt hjerte, der smiler, og som har fået en lille hat på. Hjertet er en fantastisk måde at hylde kærligheden på, og er en god indgangsvinkel til at fortælle de små om kærlighed.

Fælles for alle tre er deres stærke og taktile konstruktion i olieret eg, hvor årer og naturligheden stadigt er synlig. Detaljerne på væglampefigurerne er indgraveret med laser, og bibeholder derved det behagelige træudtryk.

Resultatet er tre taktile stykker skandinavisk belysning, der er ligeså smukke på børneværelserne, som de er i stuen. De søde figurer vil med sikkerhed pynte selv når de er slukket, og det naturlige, barnlige og venlige kan minde os alle om at være ordentlige ved hinanden.

Hæng dem enkeltvist, eller kombiner dem med hinanden.

Se dem alle her!