Kom i julestemning med de nye LE KLINT skærme fra SEASONAL Collection

15. december 2022
Kom i julestemning med de nye LE KLINT skærme fra SEASONAL Collection
Juletiden er her, og det kan mærkes i gader og stræder, men det kan i den grad også mærkes hos den traditionsrige danske designvirksomhed LE KLINT, som igen år formår at sprede en masse juleglæde og stemning med deres nyeste lanceringer i deres SEASONAL Collection.

I år har LE KLINT endnu engang lanceret en række nydelige juleinspirerede produkter, som formår at skabe en helt naturlig og øjeblikkelig julestemning i din boligindretning. I denne omgang er det blandt andet de nydelige Heart Light lamper i henholdsvis Small og Xtra Small størrelse samt en enestående Twinkle Star lampe.

LE KLINT har været en traditionsrig designvirksomhed, siden de blev stiftet i 1943, og har sidenhen formået at blive synonym med klassisk dansk design og udsøgt håndværk, der er elsket og eftertragtet på tværs af generationer og landegrænser. Det er derfor heller ikke overraskende, at deres SEASONAL Collection også bærer præg af særligt gamle traditioner.

SEASON Collection kan i 2022 fejre 10-års jubilæum, da den kreative manager hos LE KLINT, Isa Dawn Whyte Jensen, i 2012 ønskede at starte en serie inspireret af de skandinaviske traditioner. Derfor afspejler de nyeste tilføjelser blandt andet formen på et traditionel dansk julehjerte og julestjerne, som ubesværet skaber en hyggelig, varm og indbydende atmosfære, uanset om der er lys i dem eller ej.

Lamperne i serien er fremstillet i det genkendelige lampeskærmfolie i hvidt, som udover at kendetegne LE KLINT også formår at sprede en blød, behagelig og ikke mindst blændfri belysning. De forskellige lamper kan placeres overalt, hvor i vindueskarmen, fra loftet i stuen eller i køkkenvinduet blot er nogle af de oplagte placeringer. Du kan også med fordel placere de forskellige størrelser og modeller sammen for et unikt og dekorativt designudtryk, der samtidig skaber en hyggelig og julet stemning.

Julen handler om at elske hinanden, hvor det er en symbolsk næstekærlighed at give gaver til hinanden, og derfor er det også naturligt og beundringsværdigt, at LE KLINT donerer overskuddet fra netop denne juleinspirerede serie til en ny velgørenhedssag hvert år, så du dermed også støtter en god sags tjeneste ved køb af disse lamper.