Mr. Wattson bordlampe fra Piffany Copenhagen – Se de fire nye designs her!

22. december 2022
Mr. Wattson bordlampe fra Piffany Copenhagen – Se de fire nye designs her!
Leder du efter en sjov, legende bordlampe, der både er funktionel og dekorativ i indretningen? Så har vi løsningen! Den danske designvirksomhed, Piffany Copenhagen, har nemlig lanceret en række nye bordlamper i det prisbelønnede Mr. Wattson design.

Det danske belysningsfirma har i samarbejde med Soyee Studio skabt Mr. Wattson, som i denne omgang får tilføjet to nye mini bordlamper og to almindelige bordlamper til serien i det samme karakteristiske design, der kendetegner resten af serien. Præcis som de øvrige lamper, fås de nye modeller også i en smuk kombination af asketræ og farvebelagt aluminium, hvor der netop er kommet nye, spændende farver til, herunder Flash Red, Army Green, Lava Grey og Intense Grey, således at du har mulighed for at vælge den helt rigtige bordlampe til netop dit behov og din indretningsstil.

Mr. Wattson gør sig godt overalt i din bolig, eksempelvis på reolen, i vindueskarmen eller på natbordet, hvor den sørger for at sprede et blødt, behageligt og blændfrit lys i kraft af den indbyggede skærm med 139 ”smilehuller”, der dækker for den effektive LED lyskilde. Uanset hvor du placerer din nye bordlampe, så kan du selv positionere den, så det passer efter dit behov og i særdeleshed dit humør. Mr. Wattson er nemlig en særdeles fleksibel lampe, som du kan vende, dreje og bøje i forskellige retninger, præcis som det passer dig! Det giver naturligvis anledning til en masse sjov og spas, og du kan med fordel placere flere Mr. Wattson bordlamper sammen for et unikt, dekorativt og legende designudtryk i din indretning.

Fælles for både de gamle og de nye Mr. Wattson lamper er den ubesværet varme, charme, sjæl og ikke mindst hygge, som de tilføjer til enhver boligindretning. Så med de nye Mr. Wattson bordlamper er du garanteret et funktionelt og ikke mindst dekorativt indretningselement i din indretning, som helt sikkert vil skabe blikfang og beundring.

Soyee Studio designer produkter efter mantraet: ”Gør dit liv sjovt”, og det er derfor ikke overraskende, at de har skabt en serie af finurlige og legende lamper, som i den grad formår at gøre livet lidt sjovere!

Find alle Mr. Wattson lamper fra Piffany Copenhagen her