Udsøgt ’Made in Italy’ design – Se Mini Geen-A bordlamperne fra Kartell!

19. januar 2023
Udsøgt ’Made in Italy’ design – Se Mini Geen-A bordlamperne fra Kartell!
Leder du efter ægte italiensk design, der kombinerer høj funktionalitet og æstetik? Så har vi godt nyt! På shoppen kan du nemlig få fingrene i de nyeste lamper fra det eksklusive designbrand Kartell, som netop har tilføjet hele 10 nye bordlamper til deres imponerende designportefølje under navnet Mini Geen-A.

I over 70 år har Kartell formået at forene tradition og fornyelse i deres designs igennem enestående udformning og håndværk, hvilket efterhånden har givet dem kvalitetsstemplet ’Made in Italy’ – og det er netop denne præstation, der har gjort dem til et af de mest eftertragtede og eksklusive i boligindretningen på tværs af generationer og landegrænser i alle disse år.

Siden generationsskiftet i virksomheden i 1988 har Kartell samarbejdet med en række enestående designere for at vedligeholde deres unikke pondus, og det er præcis sådan et samarbejde med italienske designer, Ferruccio Laviani, der har affødt de seneste Mini Geen-A lanceringer.

Den nye Mini Geen-A serie består af fem almindelige plug-in bordlamper samt fem bærbare bordlamper, der kommer i fem unikke og æstetiske nuancer, så du har mulighed for at vælge præcis dén eller de lamper, som passer perfekt til netop dit behov og din stil. Fælles for alle bordlamperne i serien er det enkle og elegante design samt rene linjer i form af et slankt stel og en kuppelformet lampeskærm, som sørger for en god, direkte belysning i de nærmeste omgivelser.

Du kan anvende de nye Mini Geen-A bordlamper, præcis hvor det passer dig – eksempelvis på natbordet, i vindueskarmen eller på reolen. Men ønsker du derimod, at din belysning skal være mere fleksibel, så er de bærbare Mini Geen-A lamper den helt rette løsning, da de ikke er begrænset af en ledning, og kan derfor flyttes rundt på efter dit behov og humør, hvilket også bliver gjort nemmere af det praktiske håndtag i toppen af lampen.

De bærbare bordlamper har desuden en integreret dæmper på basen af lampen, som gør det muligt for dig at kontrollere lysstyrken, så du kan skabe den helt perfekte belysning og stemning. Derudover har samtlige Mini Geen-A lamper en levetid på 50.000 timer, hvilket også gør dem til en langtidsholdbar løsning!

Så uanset om du har brug for en mere statisk eller fleksibel belysningskilde, så vil du helt sikkert kunne finde en funktionel og æstetisk lampe, der matcher dine behov perfekt!

SE HELE MINI GEEN-A SERIEN FRA KARTELL HER