Mageløst svensk design – Se de nye Boo udendørslamper fra Belid her!

5. januar 2023
Mageløst svensk design – Se de nye Boo udendørslamper fra Belid her!
Hvis du leder efter en simpel, funktionel og ikke mindst æstetisk belysningsløsning til dine udearealer, så har vi godt nyt! For netop nu kan du på Designlite.dk finde de nyeste lanceringer fra svenske Belid, som i samarbejde med designer Thomas Sandell har introduceret en række minimalistiske og moderne udendørslamper, der utvivlsomt vil klæde dine udearealer.

I over 50 år har Belid stolt kunne bryste sig af at producere innovative, højkvalitets belysningsløsninger i enestående håndværk til enhver generation og nation, hvilket også har gjort dem til en af Skandinaviens største lysfabrikant med over 170 ansatte.

I efteråret 2022 introducerede de i samarbejde med Thomas Sandell en kollektion af mageløse udendørslamper, herunder både havelamper og væglamper, som alle var karakteriseret af skandinavisk simplicitet med et blødt og afrundet design. Boo kommer desuden i tre forskellige flotte nuancer, navnlig Black, Rust og Graphite, så du har mulighed for at vælge den helt rigtige model til netop dit behov og din stil.

Du kan placere din Boo lampe mange forskellige steder omkring boligen, hvor ved siden af hoveddøren, på terrassen, i haven eller langs indkørslen blot er nogle af de oplagte placeringer. Uanset, hvor du mangler en god udendørsbelysning, så kan du med fordel kombinere flere Boo lamper, for at skabe et personligt, dekorativt og gennemgående designudtryk i din bolig foruden en bredere belysning af omgivelserne. Derudover sørger den nedadvendte lampeskærm også for at sprede et klart og direkte lys, som ikke er blændende for dig og dine gæster.


FIND HELE BOO SERIEN FRA BELID HER