Danske Herstal lancerer ekstraorinær lampeserie – Se de nye Tentacle lamper her!

2. februar 2023
Danske Herstal lancerer ekstraorinær lampeserie – Se de nye Tentacle lamper her!
Er du på udkig efter en enestående lampeserie, der kan pryde overalt i din boligindretning? Så kan vi glæde dig med, at vi her på shoppen har de seneste nyheder fra eksklusive nationale og internationale designbrands – og i denne omgang kan vi stolt fremhæve en unik serie af lamper fra Herstal.

Herstal har belyst utallige boliger på tværs af Nordeuropa i godt og vel 35 år med deres legende og tidløse danske designs – og her i foråret 2023 introducerer vi nogle af disse på Designlite.dk, heriblandt Tentacle serien.  Med Tentacle får du hele pakken med både en væglampe, en gulvlampe, to pendler og tre bordlamper, der kan opfylde ethvert belysningsbehov, du måtte have i din bolig!

Fælles for alle Tentacle lamperne er den fantastiske kvalitet og design samt den unikke lampeskærm, der øjeblikkeligt fanger folks opmærksomhed. Skærmen består af en række ”fangearme”, som navnet også refererer til på engelsk, hvilket både giver designet et karismatisk og charmende strejf samt sørger for en behagelig, indbydende og æstetisk belysning.

Med alle de forskellige Tentacle modeller vil du helt sikkert kunne finde en variant, der matcher dit behov helt perfekt – og du kan selvfølgelig altid kombinere flere af lamperne fra serien for et personligt og gennemgående designudtryk i hele din indretning.

Uanset hvilken Tentacle lampe, du vælger, så er du garanteret et indretningselement, der er præcis ligeså dekorativt, som det er funktionelt!

SE HELE TENTACLE SERIEN FRA HERSTAL HER