Moderne minimalisme fra New Works – Se de nye Brolly Portable Bordlamper her!

16. februar 2023
Moderne minimalisme fra New Works – Se de nye Brolly Portable Bordlamper her!
Leder du efter en flot og funktionel bærbar bordlampe, så har vi gode nyheder til dig. Allerede her i foråret 2023 har vi nemlig den fornøjelse at introducere et spændende, bærbart design på shoppen fra det anerkendte, danske designfirma New Works – og i denne omgang er det den nydelige Brolly Portable Bordlampe, som fungerer som en tro følgesvend i din indretning!

Nikolaj Meier og Knut Bendik Humlevik stiftede New Works i 2015 med ønsket om at skabe et rum for nye, kreative og eksperimenterende værker i krydsfeltet mellem det nye og det gamle og mellem design og kunst i enestående håndværk, ærlige materialer og moderne former. Dette har de endnu engang formået med de seneste Brolly Portable lanceringer, der hylder de enkle, moderne former i børstet stål, som giver designet en tidløs og sofistikeret kant, der kan pryde i traditionelle såvel som moderne indretningsstile.

Brolly blev første gang designet i 2021 af den kreative direktør hos New Works Knut Bendik Humlevik, som gennem simple, geometriske former formåede at skabe en stilren lampe, der trods sin beskedne størrelse og form formår at gøre et stort og bemærkelsesværdigt indtryk i rummet. Brolly er tilgængelig i to forskellige nuancer, Beige og Steel Black, så du har mulighed for at få den helt rigtige farve til netop dit hjem.

Du kan placere din Brolly bordlampe et hav af forskellige steder i din bolig, hvor i vindueskarmen, i reolen eller på natbordet blot er nogle af de oplagte placeringer. Du kan også med fordel tage den med i kælderen eller på badeværelset, da den også har en IP44 tæthedsgrad og derfor sagtens kan tåle fugtige miljøer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dette enestående design, og du kan naturligvis flytte rundt på den, præcis som det passer dig!

Hvis det ikke var nok, så er Brolly desuden udstyret med energibesparende LED lys, som du har mulighed for at dæmpe i tre niveauer på toppen af lampeskærmen alt efter dine behov. Afhængig af hvilken lysstyrke, du anvender, så har lampen en lystid på op til 15 timer ad gangen, hvorefter du skal genoplade den via et magnetisk ladekabel, som du monterer under foden på lampen, så du også kan nyde lampens lys, når den oplader.

SE DE NYE BROLLY PORTABLE BORDLAMEPR FRA NEW WORKS HER