Moderne & bærbart design – Yoyo Portable lampe fra DybergLarsen

9. februar 2023
Moderne & bærbart design – Yoyo Portable lampe fra DybergLarsen
Er du på udkig efter en funktionel, dekorativ og ikke mindst bærbar bordlampe? SÅ er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig fornøjelsen af at introducere et spændende, nyt trådløst design fra den danske belysningsvirksomhed DybergLarsen; nemlig Yoyo Portable Bordlampen!  

DybergLarsen blev stiftede af Thomas Dyberg-Larsen i 2016 med ønsket om at producere et varieret udvalg af kvalitetsbelysning i moderne, skandinavisk stil, som både kunne skabe en hyggelig og indbydende atmosfære såvel som en god og behagelig belysning inden- såvel som udenfor hjemmet. Dette har de formået at gøre endnu engang med den nyeste Yoyo Portable Bordlampe, der både formår at pryde indretningen med sit stilfulde og moderne design såvel som sin behagelige og fleksible belysning.

Du kan også justere lyset i din Yoyo lampe i tre niveauer på toppen af lampeskærmen, så det bliver indstillet perfekt efter dine skiftende behov for enten fokuseret eller afslappet belysning. Her har lampen en lystid på henholdsvis 10, 6 eller 4 timer afhængig af den lysstyrke du har valgt, hvorefter du nemt og hurtigt kan oplade den igen ved brug af det medfølgende USB-C kabel.

Da bordlampen er et trådløst design, giver det dig også en lang række forskellige belysnings- og indretningsmuligheder, så du ikke behøver at sætte dig fast på blot en enkelt placering – og du kan derfor flytte rundt på lampen, præcis som det passer dig!

Yoyo består af en udsøgt sort marmor base og nydelige messing detaljer, som giver lampen en elegant æstetik, der gør den særdeles dekorativ i dit hjem, hvilket utvivlsomt vil fange dine gæsters opmærksomhed. Med en marmor lampe skal du dog være opmærksom på, at marmor er et naturligt materiale, der vil variere en smule fra lampe til lampe, hvilket blot gør hver enkelt lampe mere enestående!


SE DEN NYE YOYO PORTABLE BORDLAMPE FRA DYBERGLARSEN HER