Naturligt og formfuldendt design efter alle kunstens regler

18. juli 2023
Naturligt og formfuldendt design efter alle kunstens regler
Med det svævende, florlette design og sarte overlap mellem de bløde, organiske former, der kendetegner Maple 55 Pendel, er det ikke svært at se, hvor den danske designer Charlotte Høncke, der er hjernen bag denne smukke kreation, har hentet inspiration fra. De mange elegante kvaliteter og den høje æstetiske værdi, der kendetegner hver en millimeter af lampens design, kan nemlig ét til ét ses ude i naturen. Med sin seksdelte skærm, der forgrener sig ud i brede, yndige kronblade med smukt rundede kanter, minder Maple 55 Pendel umiskendeligt om en blomst i fuldt flor. Samtidig er designet præget af stilren stringens, hvilket bl.a. ses ved det skarpe 55x55 mål i længde og bredde.

Lampeskærmen er farvelakeret på oversiden, og her kan man vælge mellem en moderne sort variant for et mere stilrent og eksklusivt præg, og en afslappet beige-brun nuance, der smukt matcher det organiske design, og som inviterer til hygge og afslapning. Lampens underside er imidlertid hvid for at reflektere lyset, så det kan fremstå endnu klarere. Når lampen tændes, skinner lyset primært nedad men spreder sig over et stort område takket være lampeskærmens brede udformning. Samtidig kan lyset skinne igennem skærmens bladstruktur, så der trækkes hyggelige lysaccenter rundt om lampen.

Det luftige design har en lang række dekorative kvaliteter og bevirker samtidig, at lampen ikke føles for tung eller dominerende i rummet men i stedet kan sprede sit hyggelige og stemningsfulde lys ud til alle mørke hjørner. Lampen kan derfor med fordel placeres i stueområdet eller andre synlige steder, hvor det flotte design kan beundres fra alle sider af beboere såvel som besøgende.

Se alle Maple 55 Pendlerne her