PH 2/2 Luna – Ny Limited Edition fra Louis Poulsen her!

1. september 2023
PH 2/2 Luna – Ny Limited Edition fra Louis Poulsen her!
Dette års Limited Edition fra Louis Poulsen er som altid en lampe, der er noget helt særligt. Louis Poulsen har i en årrække suppleret lampe- og designinteresserede verden over med særversioner af modeller fra deres imponerende lampe-portefølje – og i år er slet, slet ingen undtagelse.

PH 2/2 Luna Limited Edition er netop denne model i 2023.

Bag designet står, som lampens navn smukt antyder, selveste Poul Henningsen - en legende i dansk såvel som international lys- og designhistorie, der står bag en sand perlerække af produkter – og årets begrænsede udgivelse er en lampe, der i sandhed er i PHs ånd.

Lampen begyndte sit liv i 1939, hvor Henningsen tegnede den. Lampens oprindelige navn var natbordslampen, og var tiltænkt sengebordet. Genudgivelsen byder på det ikoniske Henningsen treskærmssystem, der kan dateres tilbage til 1926, og som blev opfundet for at skærme øjnene fra det dengang skarpe og dårlige elektriske lys, men som i dag er blevet ikonisk for netop Henningsens lamper.

PH 2/2 Luna er skabt med en krop i børstet messing og en skærm i opaliseret glas. Det smukke stel snor sig omkring selve lampehovedet, og skaber en elegant silhuet. Den opaliserede glasskærm sikrer ikke bare et behageligt og jævnt lys, men også et eksklusivt udtryk, som uden tvivl vil give liv til ethvert rum, hvori PH 2/2 Luna stilles.

Designet er tro til originalen – og der er kun foretaget små ændringer. Originalen målte 230mm i højden imens den nye måler 320mm, hvilket gør lampen lidt større og lidt mere alsidig. Den kan selvfølgelig stadigt bruges ved natbordet – men lampen er også smuk i stuen eller på kontoret. Endvidere har Louis Poulsen tilføjet en vippefunktion, der gør, at lampens hoved kan drejes – og derved kan du pege lyset.

Køb din Limited Edition PH 2/2 Luna her!