NJP Væglampe Lang Arm Sort - Louis Poulsen

Før DKK 3.195,00
DKK 2.715,00
SparDKK 480,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Kelvin:
2.700 K
EAN:
5703411469330
Længde:
480 mm
Ø (Diameter):
149 mm
Højde:
480 mm
Ledning:
2300 mm
Materiale:
Stål
Farve:
Sort
Lyskilde:
LED 10W varm hvid

NJP Væglampe, lang arm - Sort


Oki Sato (født 1977) er designeren bag NJP Serien.

Lampens enkle og stilrene udseende betyder, at dens funktionelle komponenter er blotlagt. Anvendelsesmulighederne er nøje overvejet. Armens to led giver stor fleksibilitet, og gør det let at justere lampen.

NJP Væglampen kommer i to udgaver – en med kort og en med lang arm. Lampernes ’arme’ giver stor bevægelighed og mange trinløse indstillingsmuligheder. Det minimalistiske og elegante design har tekniske finesser som timer- og dæmpfunktion, der er tilpasset det moderne arbejdsliv og hjemmets mange forskelligartede behov for belysning.

Lampens skærm former lyset og giver et direkte og blændfrit horisontalt lys. Åbningen bagerst er inspireret af skorstenens funktion, og giver ventilation til LED-enheden. Samtidig er det en smuk detalje, der reflekterer en del af lyset bagud og oplyser den øverste del af armen.

NJP væglampen med lang arm, er perfekt i stuen ved sofaen, hvor det er rart at kunne trække lyset hen til sig. Eller ved sengen, specielt hvis du har en elevations seng, da armen er fleksibel og kan nå, uanset indstilling af sengen.