Noc Væglampe Off-white m. ledning - HAY

DKK 1.299,00
Varen er på lager
Specifikationer
Dæmpbar:
Nej
CRI:
>85
EAN:
5710441178446
Materiale:
Aluminium
Lyskilde:
5,5W LED - 470 Lumen - 2800k
Farve:
Hvid
Højde:
140 mm
Bredde:
110 mm
Dybde:
220 mm
Ledning:
2000 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
De to designere, Jack Smith og Gemma Matthias, har designet en fantastisk og praktisk væglampe, sammen med en af de mest anerkendte spillere på design- og belysningsmarkedet - HAY - resultatet er blevet Noc Væglampe Off-white og er, i sidste ende, en væglampe der oser af god kvalitet og gode værdier, hele vejen igennem design- og produktionsprocessen.

Indstillingsvenlig i to akser og solidt konstrueret i formstøbt aluminium – facetteret i form og blød i sit udtryk – bl.a. på baggrund af den smukke kontrast der opstår imellem den bløde pulverlakerede overflade og de tydelige facetter – dog med afrundede kanter. Dette giver Noc Væglampe Off-white et utroligt velkomment udtryk, der har været savnet på lampemarkedet i mange år.

Den fede lille væglampe fås i 3 forskellige udgaver. En ’Button’ version, til direkte montering, hvor man tænder og slukker på knappen på basen. En ’Clip’ version til påspænding som en skruestik – og til sidst en klassisk væglampe, til nem montering på væggen, med ledningen hængende.

Bemærk Farven er mere sandfarvet, end den er offwhite (se billedet)

Design
Jack Smith & Gemma Matthias for HAY