One+ Bordlampe w/Air Sensor Black - Heavn

DKK 11.000,00
Forventet på lager om: 21-24 dage
Specifikationer
CRI:
>90
EAN:
8200900093967
Bredde:
850 mm
Vægt:
5,8 kg
Energiklasse
A++
Højde:
685 mm
Materiale:
Aluminium & PMMA
Lyskilde:
60W - 6400 Lumen - 2000k-6500k
Farve:
Sort
Fod:
Ø 280 mm
One+ Bordlampe w/Air Sensor Black fra Heavn er en innovativ skrivebordslampe, der er designet med fokus på at skabe den rigtige belysning til arbejdet. Udover et give et behageligt lys til arbejdet, bidrager lampen til den generelle rumbelysning via indirekte lys fra loftet.

Lampen betjenes let fra knapperne på armaturet, hvorfra du kan tænde/slukke, justere lysets styrke og farve, samt indstille hvilken retning lampen skal lyse. Via en app på din smartphone, har du desuden mulighed for blandt andet at sætte en timer til automatisk tænd og sluk, eller indstille lyset til din biorytme. Med en belysning der følger dagslysets døgnrytme, får du det optimale lys til arbejdet, uanset om du arbejder morgen eller aften, eller har behov for en virksom belysning i vinterhalvåret.

One + versionen har en trådløs oplader i foden. Har du derfor en smartphone der understøtter trådløs opladning, gøres det let ved at placere telefonen på lampens fod.

Indbygget Air Sensor Vær opmærksom på at denne version at One Bordlampen har en Air Sensor. Sensoren måler hele tiden luften i rummet og gør dig opmærksom på, hvornår det er tid til at lufte ud.

Se hele udvalget af One bordlamper her, hvor du finder lampen både med ud uden trådløs opladning og Air Sensor.

Design
Heavn