Opal Pendel Lampe Ø30cm Hvid/Messing - House Doctor

Før DKK 1.050,00
DKK 893,00
SparDKK 157,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5707644492974
Farve:
Hvid/messing
Ø (Diameter):
300 mm
Højde:
350 mm
Materiale:
Metal & Glas
Ø (Diameter):
300 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 25W E27
Koncept
Opal Pendel Lampe Ø30cm Hvid/Messing er en af de fede pendler i Opal serien, fra det elskede design- og belysningsbrand House Doctor. En smuk serie af pendler, der fås i flere forskellige størrelser og nuancer.

De fantastiske pendler i serien, bærer alle på de samme hovedkarakteristika, hinanden imellem – og Opal Pendel Lampe Ø30cm Hvid/Messing er selvfølgelig ingen undtagelse. En fantastisk lampe, der stråler på flere parametre. I sin enkelhed, består den smukke pendel af en glassfære i enten opaliseret eller klart glas. Den fantastiske sfære bringer både elegance og varme til udtrykket, der ellers på baggrund af meget få designelementer, kunne have en tendens til at fremstå en smule simpel og kølig. Men den intelligente kombination af messing og glas, giver hele herligheden en fantastisk omgang pondus, fylde og varme – selv i slukket tilstand.

Absolut et lille mesterstykke og en fantastisk tilføjelse til alle lokaler, der har brug for lidt lækkert lys og noget skarpt design. En rigtig fed pendel der, i øvrigt, i den klare udgave, med fordel kan kombineres med en dekorationspære for, at færdiggøre det ønskede udtryk.

Design
House Doctor